Hráči na hostování: Slávisté pomohli k výhře Žižkova | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Slávisté pomohli k výhře Žižkova

Důležitou výhru 3:2 si připsala Viktoria Žižkov, která porazila Brno. Svými góly se na vítězství podíleli Petar Musa a Andrei Sintean.

FORTUNA:LIGA

Daniel Trubač (Teplice) - Do utkání proti Spartě, které skončilo vysokou prohrou 0:4, přišel na závěrečných šest minut.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Marcel Čermák (Viktoria Žižkov) - Naskočil v základní sestavě a výraznou měrou se podílel na výhře 3:2 nad Brnem. V 84. minutě byl střídán.
Petar Musa (Viktoria Žižkov) - Vysoký chorvatský útočník nastoupil v útoku Viktorie od úvodní minuty. V 18. minutě se odvděčil za důvěru gólem. Střídal v 69. minutě.
Martin Otáhal (Viktoria Žižkov) - Odchytal celé utkání a pomohl k důležitým třem bodům.
Andrei Sintean (Viktoria Žižkov) - Poprvé nastoupil v základní sestavě a hned se prezentoval gólem! V 51. minutě si navedl míč na střed a umístěnou střelou k tyči zvýšil na 3:1.
Ondřej Žežulka (Viktoria Žižkov) - V obraně odehrál celý duel s Brnem, také on přispěl tříbodovému zisku.
Imad Rondić (Viktoria Žižkov) - V 69. minutě nahradil na hřišti Petara Musu.

ČFL

Šimon Havrda (Litoměřicko) - Za hosty odehrál v Zápech celý zápas, tři body ale berou domácí díky výhře 2:1.
Lukáš Veselý (Vltavín) - Domácí Vltavín porazil nováčka Sokol Živanice 1:0, Lukáš Veselý hrál 88 minut.

Pražský přebor

David Beňo (Viktoria Žižkov B) - V premiérovém zápase B-týmu Žižkova odehrál proti Podolí celé utkání, zápas skončil remízou 3:3.

Olivier Kingue (Ústí nad Labem), Jan Kuchta (Slovácko), Matěj Chaluš (Mladá Boleslav), Václav Pardubský, Daniel Krejdl, Vojtěch Mareš, Kristijan Trapanovski (všichni Viktoria Žižkov), Tomáš Freit (Opava) do utkání nezasáhli.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články