Hráči na hostování: Takács vystřelil remízu, skóroval i Červ | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Takács vystřelil remízu, skóroval i Červ

Jak se o uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování sledujte v našem přehledu.

Bundesliga

Nehráli:

Petar Musa (Union Berlín)

FORTUNA:LIGA

Laco Takács (FK Mladá Boleslav): Urostlý stoper nastoupil proti Pardubicím v základní sestavě a při remíze 2:2 se blýskl vyrovnávací brankou v 80. minutě, kdy si perfektně naskočil na centr od rohového praporku a hlavou míč nekompromisně uklidil do sítě.

Tomáš Malínský (FK Mladá Boleslav): Devětadvacetiletý křídelník odehrál v Ďolíčku proti Pardubicím celý zápas. V 55. minutě vybojoval v vápně soupeře penaltu, kterou následně proměnil Ladra, a pomohl tak Středočechům k cennému bodu za konečnou remízu.

Jaroslav Zelený (FK Jablonec): Stoper zelenobílých odehrál celé derby s Libercem, ve kterém podal spolehlivý výkon. Sám se mohl prosadit už ve dvanácté minutě duelu, prudkou hlavičku po rohovém kopu mu ale vychytal Knobloch. Ve zbytku zápasu dovolil sešívaný obránce soupeři skórovat jen jednou skórovat a pomohl tak Jablonci k cennému vítězství 2:1.

Jakub Jugas (FC Slovan Liberec): Zkušený obránce nastoupil do derby v obranné dvojici s Chalušem, nedokázal však zabránit dvěma gólům v liberecké síti a těsné porážce. Slovan tak s Jabloncem prohrál obě letošní derby a nachází se na průběžném pátém místě tabulky, Jablonečtí si upevnili pozici na třetím místě.

Daniel Kosek (Bohemians 1905): Mladý obránce či záložník naskočil na závěrečnou minutu duelu na hřišti Teplic, ve které pomohl hostům udržet remízový stav 1:1 až do konečného hvizdu.

Nehráli:

Ondřej Karafiát, Jan Matoušek, Mohamed Tijani (všichni FC Slovan Liberec), Lukáš Pokorný (Bohemians 1905), Patrik Hellebrand (SFC Opava)

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Jakub Markovič (FC Bellot & Sellier Vlašim): I ve svém druhém druholigovém zápase, tentokrát proti Třinci, předvedl talentovaný gólman Slavie skvělý, nulou korunovaný výkon. V průběhu utkání zneškodnil celkem pět střel soupeře a velkou měrou se podílel na konečném vítězství Vlašimi 1:0.

Matěj Jurásek (FC Bellot & Sellier Vlašim): Na hrotu útoku odehrál teprve sedmnáctiletý mládežnický reprezentant přes šedesát minut hry, ve kterých aktivním výkonem pomohl domácím ke vstřelení jediné branky utkání.

Jakub Křišťan (FC Bellot & Sellier Vlašim): Nadějný středopolař a bývalý kapitán sešívaného béčka naskočil na trávník v 73. minutě. Ve zbytku zápasu pomohl domácím udržet těsné jednobrankové vedení až do závěrečného hvizdu.

Lukáš Červ (Vysočina Jihlava): Sešívaný záložník se v utkání proti Ústí nad Labem potřetí v sezoně střelecky prosadil, už ve třetí minutě zápasu srovnával skóre na 1:1. I ve zbytku duelu patřil k nejaktivnějším hráčům domácích, ani jeho výkon ale nestačil k odvrácení konečné porážky 1:2.

Tomáš Vlček (Vysočina Jihlava): Mladý obránce odehrál ve středečním utkání proti Severočechům celý zápas, dvěma brankám v domácí síti a konečné těsné porážce však zabránit nedokázal.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články