Hráči na hostování: Trefy Oscara a Alvira na body nestačily | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Trefy Oscara a Alvira na body nestačily

Jak se o uplynulém víkendu dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Jan Matoušek (FK Jablonec): V utkání proti ostravskému Baníku předvedl tradičně aktivní výkon a připsal si i asistenci na druhý gól Jablonce, který nakonec rozhodl o těsném vítězství Severočechů 2:1.

Jan Sýkora (FK Jablonec): Na hřišti v zápase se Slezany strávil celých devadesát minut a spolehlivým výkonem na pozici levého křídla pomohl Jablonci k cennému vítězství.

Petar Musa (FC Slovan Liberec): Do zápasu na hřišti Bohemians nastoupil v úvodu druhého poločasu s cílem posílit libereckou ofenzivu, porážce svého týmu 2:1 však ani přese veškerou snahu zabránit nedokázal.

Oscar Dorley (FC Slovan Liberec): Proti Klokanům nastoupil v základní sestavě a v 69. minutě střetnutí vsítil po centru Malinského vyrovnávací gól Liberce. Cenné body si však Severočeši nakonec domů neodvezli, domácí gólem v závěru zvrátili utkání ve svůj prospěch.

Lukáš Pokorný (Bohemians 1905): V utkání proti Liberci strávil na hřišti kompletních devadesát minut a dalším spolehlivým výkonem v zadních řadách Klokanů pomohl Bohemians k důležité výhře.

Marko Alvir (1. FK Příbram): Talentovaný chorvatský záložník teprve před několika týdny debutoval v české lize, v Příbrami se však rychle rozehrál a další kvalitní výkon zaznamenal i ve víkendovém utkání proti Plzni. Za stavu 1:0 pro Viktorii si naskočil ve 34. minutě duelu na umístěný centr Zemana a pohotovou hlavičkou srovnal skóre zápasu. Ani tato trefa však nezajistila Příbrami kýžené body, Plzeň v závěru utkání dokázala vsítit druhý gól a zvítězit 2:1.

FOTBALOVÁ NÁRODNÍ LIGA (FNL)

Tomáš Vlček (FK Ústí nad Labem): V utkání na hřišti Varnsdorfu strávil na trávníku celé utkání a spolehlivým výkonem pomohl svému týmu k jasnému vítězství 3:0.

Matěj Valenta (FK Ústí nad Labem): Do utkání s Varnsdorfem naskočil v 68. minutě a pomohl Ústí udržet nadějný náskok až do závěrečného hvizdu.

Martin Otáhal (FK Slavoj Vyšehrad): V utkání na hřišti Chrudimi odchytal mladý brankář celý zápas, inkasoval však tři góly a těsné porážce svého týmu zabránit nedokázal.

Vojtěch Mareš, Vojtěch Žežulka, Lukáš Veselý (všichni FK Slavoj Vyšehrad): Strávili na trávníku v Chrudimi kompletních devadesát minut, i přese veškerou snahu však vítězství domácího týmu 3:2 zabránit nedokázali.

Fortuna liga (Slovensko)

Martin Vantruba (FK Pohronie): Na hřišti Seredě odchytal mladý brankář celý zápas, inkasoval v něm tři branky a pomohl svým spoluhráčům k zisku remízového bodu.

Jakub Jugas (FK Jablonec), Jan Kuchta (FC Slovan Liberec), Lukáš Veselý, Václav Pardubský, Jan Vejvar, Tomáš Freit a Libor Drozda (všichni FK Slavoj Vyšehrad) do žádného z víkendových zápasů nezasáhli.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články