Hráči na hostování: Václav Pardubský pomohl k vysoké výhře | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Václav Pardubský pomohl k vysoké výhře

PRAHA - Do jarní části sezony vyslala Slavia řadu svých hráčů sbírat zkušenosti na hostování. Jak se jim dařilo o uplynulém víkendu? Tomáš Souček si připsal asistenci, Václav Pardubský se usadil v základní sestavě Žižkova.

ePojisteni.cz liga

Tomáš Souček (Liberec) – Opět kraloval ve středu záložní řady, asistencí se podílel na druhém gólu Liberce. Také díky němu Liberec zaznamenal důležitou výhru 2:0 nad Karvinou.

Jan Mikula (Liberec) – Na pravém kraji obrany Liberce odehrál celé utkání.

Josef Bazal (Příbram) – Odehrál celé utkání na levém křídle, jeho tým porazil Bohemians 1905 1:0 a vykřesal naději na záchranu v nejvyšší soutěži.

Martin Berkovec (Bohemians 1905)
– V utkání v Příbrami odchytal celý záchranářský duel.

Jan Kuchta (Bohemians 1905) – Přišel do hry v 65. minutě, ani on však prohru svého týmu neodvrátil.

Fotbalová národní liga

Václav Pardubský (Viktoria Žižkov) – Znovu nastoupil na levém kraji obrany v základní sestavě a opět z toho byla výhra jeho týmu, tentokrát 5:0 na hřišti Sokolova.

Tomáš Valenta (Sokolov) – Za domácí Sokolov nastoupil v základní sestavě a odehrál celé výsledkově nepovedené střetnutí.

Česká fotbalová liga

Lukáš Batka (Štěchovice) – V utkání proti Litoměřicku odehrál plných 90 minut, jeho tým však na domácí půdě prohrál 1:2.

Jan Peterka (Táborsko B) – Rezerva Táborska se výsledkově trápí a ve třetí nejvyšší soutěži je v sestupovém pásmu. Stejně tomu bude i po domácí prohře 0:1 s Pískem, ve které byl Jan Peterka střídán v prvním poločase.

Daniel Souček (Táborsko B) – Mladý obránce či záložník odehrál 71 minut.

Josef Řehák (Táborsko B)
– Za rezervu odchytal celý zápas.

Miroslav Routek (Dobrovice) – Svému týmu pomohl k čistému kontu a výhře nad Chrudimí 2:0, odehrál celý zápas.

Moravskoslezská fotbalová liga

Emmanuel Antwi (Olomouc B) – V zápase MSFL proti Petříkovicím přišel do hry v průběhu druhého poločasu, jeho tým zvítězil 3:0.

MOL cup

Jan Kuchta (Bohemians 1905) - V pohárovém zápase v Ďolíčku nastoupil proti Mladé Boleslavi v základní sestavě. Byl vystřídán v prodloužení. Tým Bohemians vypadl z poháru po pokutových kopech.

Jan Mikula (Liberec) - Ani druhému týmu, ve kterém má Slavia své zastoupení, se v poháru nedařilo. Liberec vypadl se Zlínem po prohře 2:4 v prodloužení. Krajní obránce Jan Mikula odehrál celé utkání.

Tomáš Souček (Liberec) - Také střední záložník odehrál ve čtvrtfinálovém duelu celý zápas, viděl v něm žlutou kartu.

Bonus

Karel Piták (Olympia Hradec Králové) – Asistent trenéra sešívané U19 stále válí v dresu třetiligové Olympie Hradec Králové. Po hattricku do sítě Vyšehradu vstřelil o víkendu dvě branky Benátkám. Ve středu však Olympia prohrála na půdě Převýšova 0:1.

Nenastoupili: Zdeněk Linhart, Oskar Fotr, Patrik Gilian, Libor Holík, Lukáš Veselý.

O následujícím víkendu čeká na Bohemians 1905 s Janem Kuchtou další záchranářský souboj, tentokrát s týmem z Jihlavy. Liberec se utká s dalším severočeským týmem z Teplic. Václav Pardubský bude spolu s Viktorií Žižkov v tradičním nedělním čase 10:15 hostit Frýdek-Místek.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články