Hráči na hostování: Vlašim bez výhry, Vlček jistotou Jihlavy | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Vlašim bez výhry, Vlček jistotou Jihlavy

Jak se v uplynulých sedmi dnech dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Júsuf (FC Slovan Liberec): V utkání na hřišti Bohemians odehrál zkušený útočník kompletních devadesát minut, v ofenzivě se ale tentokrát výrazněji neprosadil a zápas skončil bezbrankovou remízou.

Jan Matoušek (FC Slovan Liberec): V Ďolíčku nastoupil rychlonohý křídelník v základní sestavě, ani jemu se však do ofenzivy nedařilo a v 75. minutě byl nahrazen čerstvým Rabušicem.

Michal Beran (Bohemians 1905): Proti Slovanu odehrál mladý záložník závěrečných patnáct minut hry, ve kterých se domácí snažili zlomit odpor Severočechů a vstřelit rozhodující branku, gól ale nepadl a utkání skončilo smírně 0:0.

Mohamed Tijani (FK Teplice): Obraně sklářů se v zápase proti Spartě příliš nedařilo, ve druhém poločase inkasovala tři branky a Severočeši počtvrté z posledních pěti zápasů prohráli. V základu hrající Mohamed Tijani navíc inkasoval čtvrtou žlutou kartu v sezoně a nebude tak Teplicím k dispozici v příštím kole.

Jan Malínský (FK Jablonec): Třicetiletý krajní záložník odehrál proti Zlínu celé utkání, které skončilo remízou 1:1. Asi největší šanci skórovat měl sešívaný křídelník chvíli po startu druhého poločasu, kdy ale prudkou hlavičkou nevyzrál na pozorného gólmana hostů.

Ondřej Karafiát (FK Mladá Boleslav): Zkušený obránce se po vleklém zranění vrátil do základní sestavy Středočechů. Ve středu tříčlenné obrany domácích odehrál celé utkání proti Českým Budějovicím, ve kterém spolehlivým výkonem pomohl Boleslavi k čistému kontu a vítězství 2:0.

Mick van Buren (FC Dynamo České Budějovice): I nizozemský křídelník strávil na trávníku v Českých Budějovicích celé utkání, ofenziva černobílých se však tentokrát neprosadila a tři body tak zůstaly v Mladé Boleslavi.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Daniel Kosek (MAS Táborsko): Dvacetiletý obránce odehrál v páteční předehrávce více jak hodinu hry proti Opavě, utkání nakonec skončilo remízou 2:2.

Filip Blecha (FC Zbrojovka Brno): Do zápasu proti Ústí nastoupil na začátku druhého poločasu, ve kterém pomohl domácím udržet vedení a ziskem tří důležitých bodů upevnit jasné vedení na čele tabulky.

Tomáš Vlček (Vysočina Jihlava): Jihlavský stoper nastoupil v uplynulém týdnu do dvou utkání proti Třinci a Líšni. V obou zápasech patřil k pilířům defenzivy Vysočiny, soupeřům nedovolil ani jednou skórovat a pomohl tak Jihlavě k zisku cenných bodů za bezbrankovou remízu a těsnou výhru 1:0.

Antonín Kinský (MFK Vyškov): Mladý brankář nastoupil v základní sestavě do středečního utkání s Příbramí. Vyškovu zápas nevyšel, příbramský Pilík překonal sešívaného gólmana z penalty a duel tak skončil těsným vítězstvím hostů.

František Matys (MFK Vyškov): Devatenáctiletý stoper odehrál jak utkání proti B-týmu Sparty, tak zápas s Příbramí. Moravanům se ani jeden z duelů nevyvedl, sešívaný obránce navíc v zápase se Středočechy inkasoval druhou žlutou kartu v probíhající sezoně.

Michal Hošek (Sellier & Bellot Vlašim): V zápasech proti Prostějovu i B-tým Sparty nastoupil v základní sestavě a na trávníku vydržel až do závěrečného hvizdu, Vlašimi se ale tentokrát příliš nedařilo a z obou utkání si odnesla pouze bod za remízu s Pražany.

Matěj Jurásek (Sellier & Bellot Vlašim): Osmnáctiletý krajní záložník také nastoupil do obou utkání Vlašimi v uplynulém týdnu, v zápase se Spartou však obdržel červenou kartu a pro příští zápas tak nebude Středočechům k dispozici.

Jakub Křišťan (Sellier & Bellot Vlašim): Jistota vlašimské střední řady odehrála obě utkání, ani její spolehlivý výkon však na zisk více než jednoho bodu nestačil.

Matyáš Vágner (Sellier & Bellot Vlašim): Jak proti Prostějovu, tak se Spartou odchytal urostlý gólman celé utkání. Celkem v obou zápasech čelil hned třinácti pokusům soupeřů, ze kterých za svá záda pustil čtyři míče. Blýskl se hlavně v utkání s Letenskými, kterým zneškodnil hned několik nebezpečných pokusů.

Marek Icha (Sellier & Bellot Vlašim): Nadějný defenzivní záložník odehrál proti Prostějovu závěrečné tři minuty hry, proti B-týmu Sparty pak naskočil na více jak čtvrt hodiny, strhnout skóre na stranu Vlašimi se mu ale nepodařilo.

Tomáš Rigo (Sellier & Bellot Vlašim): Slovenský středopolař nastoupil proti Prostějovu v základu, v utkání se Spartou naskočil až na druhý poločas, ve kterém však pomohl ke srovnání skóre na konečných 2:2.

Adam Toula (Sellier & Bellot Vlašim): S Prostějovem naskočil urostlý útočník na závěrečné tři minuty, během kterých měl pomoci ke srovnání nepříznivého výsledku. Ani přes závěrečný tlak se ale Středočechům skórovat nepodařilo a zaznamenali tak teprve druhou jarní porážku.

Primeira Liga

Petar Musa (Boavista FC): Chorvatský útočník pomohl svému týmu k vítězství na Aroucou asistencí na jediný gól utkání, který v úvodu první půle vsítil Gorre. V průběžné tabulce patří Boavistě jedenáctá příčka s osmibodovým náskokem na sestupové pozice.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články