Hrajte s námi na CZC.cz Slavia Cupu | SK Slavia Praha
Více

Hrajte s námi na CZC.cz Slavia Cupu

Slavia esports ve spolupráci s CZC.cz pořádá turnaj ve FIFA 22. Zahrají si všichni slávisti, od mládeže až po profesionální hráče!

Přihlaste se na CZC.cz Slavia Cup a zahrajte si FIFU o hodnotné ceny včetně podepsaných slávistických suvenýrů a herního vybavení od CZC Gaming. Přihlásit se mohou všichni permanektáři ve formuláři zde.

Naplánované jsou čtyři turnaje a následné grand finále přímo v gaming roomu Edenu. Do dvou komunitních turnajů se může přihlásit každý. Odehraje se i turnaj pro slávistickou mládež a permanentkáře. Přenosy z turnaje můžete sledovat na našem Twitch kanále.

Turnaj permanentkářů se bude hrát na Playstationu 4 ve formátu B01 single elimination (na jeden zápas, po prohře v turnaji končíte) v módu klubů. V komunitním turnaji se bude hrát v režimu Ultimate Team na Playstationu 5 a dle umístění odnášíte body pro kvalifikaci do finálové osmičky, ve které budou čekat i slávističtí hráči Kubajz a Kobby.

Ve finále komunitního turnaje se bude hrát o 15 000 Kč! V turnajích permanentkářů můžete vyhrát věcné slávistické ceny i herní vybavení od našich partnerů CZC.cz a Samsung Odyssey.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články