Hranice pokořena: 100 tisíc sledujících na Instagramu | SK Slavia Praha
Více

Hranice pokořena: 100 tisíc sledujících na Instagramu

Slavia dosáhla na sociální síti Instagram jako první český tým hranice 100 tisíc sledujících.

Oficiální Instagramový profil sešívaných překonal magickou hranici 100 tisíc sledujících den po zápase s Interem Milán, Slavia se navíc stala prvním českým fotbalovým klubem, který na tuto metu dosáhl! 

Na Instagramu jsme aktivní od 9. března 2014. Od té doby jsme vám přinesli více než 2 600 příspěvků, mnoho živých vstupů a zprostředkovali nespočet zápasových emocí všeho druhu! Všem fanouškům, kteří nás nejen na této, ale i na ostatních sociálních sítích sledují a podporují, mnohokrát děkujeme a doufáme, že vás obsah našeho Instagramového profilu baví!

Ti z vás, kteří nás doposud na Instragramu nesledují, určitě neváhejte přidat odběr na @slaviapraha! Na Facebooku nás pak najdete ZDE a na Twitteru ve dvou jazykových variantách – české @slaviaofficial a anglické @slavia_eng. V neposlední řadě si nenechte uniknout obsah, který vám na YouTube poskytuje Slavia TV.

Aktuálně

Vysoké vítězství U14 nad Plzní, mladší dorostenci natáhli úspěšnou sérii

16. 4. 2024
Kluci z U14 předvedli proti Plzni skvělý výkon a porazili lídra soutěže 7:1. Mladší dorostenci vyhráli už páté utkání v řadě. Přípravkám se povedlo přátelské utkání v Liberci. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Čtyři branky Spartě a postup do finále poháru

15. 4. 2024
Slavistky si připsaly další velké vítězství, když v semifinále poháru porazily Spartu 4:0. Branky zařídily Khýrová a po změně stran McLaughlin, Nekesa a Veselá. Ve finále se utkají 8. května se Slováckem, které vybojovalo postup na penalty proti Slovanu Liberec.

O tíze okamžiku, psychické odolnosti i výkonu Ogbua

14. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po prohře 0:1 s Viktorií Plzeň o chybějící agresivitě, špatném pohybu, zraněních, síle soupeře či (ne)kvalitě v ofenzivní části. Nezapomněl však vyzdvihnout výkon Oscara Dorleyho s Igohem Ogbuem, který se vrátil do základní sestavy.

Další články