I zápas se Slováckem věnujeme útulkům | SK Slavia Praha
Více

I zápas se Slováckem věnujeme útulkům

Pomozme zlepšit život opuštěným a týraným zvířatům. Učinit tak můžete například nákupem trička ve Fanshopu, financemi anebo adopcí.

Projekt Běhejme a pomáhejme útulkům se věnuje už řadu let pomoci psům a kočkám z útulků. Letos jsme se proto rozhodli společně s Fanshopem SK Slavia Praha zapojit do této dobročinné aktivity, abychom zvýšili povědomí o zvířatech v útulcích a také abychom je finančně podpořili. Více informací o projektu si můžete přečíst na webu behproutulky.cz.

Vznikla tedy akce DEN ZVÍŘAT, který připadá symbolicky na 4. říjen, kdy je Mezinárodní den zvířat. Pomoc míří nejen pro psí a kočičí útulky, ale i pro zařízení, kde pomáhají týraným koním, hospodářským zvířatům a spolek, hájící a prosazující práva zvířat. Organizátoři vybrali celkem 112 útulků, ke kterým podpora poputuje.

Podpořit takovou akci můžete nákupem slávistického zvířecího trička v našem fanshopu, dalších psích triček a módních propriet v eshopu organizátorů, finančním příspěvkem na transparentní účet organizace (naleznete zde), anebo adopcí zvířete z útulku. Nepodporujte množírny zvířat, raději adoptujte.

Dosud se už organizátorům podařilo vybrat přes 2 miliony korun! Akce potrvá až do 4. října a v domácích zápasech Slavie s Teplicemi a se Slováckem se budeme tomuto projektu věnovat. 

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články