Info pro fanoušky k zápasu slávistek s Bayernem Mnichov | SK Slavia Praha
Více

Info pro fanoušky k zápasu slávistek s Bayernem Mnichov

Ve středu 20. března česká fotbalistky Slavie boj o semifinále Ligy mistryň. V prvním čtvrtfinálovém zápase přivítají v Sinobo Stadium německý Bayern Mnichov. Výkop je v 18:30 hodin. Na zápas bude otevřen pouze vstup číslo 1.

Permanentkáři vstup zdarma

  • Majitelé permanentních vstupenek mají vstup zdarma bez nutnosti vyzvedávat si další lístek. Pro průchod přes turnikety stačí přijít s permanentní vstupenkou. Na utkání platí pravidlo obsazování volných sedadel, to znamená, že permanentkáři nemají automaticky rezervováno své místo permanentky a všichni fanoušci si mohou sednout kamkoliv, kde bude volné místo. Stadion se otevírá hodinu před výkopem – v 17:30 hodin.

Členové Fanklubu a Odboru přátel zdarma

  • Stejný model platí i pro členy Fanklubu a Odboru přátel. U vstupu stačí ukázat kartičku jedné z členských organizací a její držitel bude vpuštěn na stadion. Každý fanoušek si může vybrat volné místo dle svých preferencí na Tribuně Sever a nebo Tribuně Johna Williama Maddena, na které budou otevřeny pouze spodní sektory. Na utkání bude otevřen pouze vstup číslo 1.

S lístkem na Baník a na Sevillu vstup zdarma

  • Zdarma mají vstup i držitelé vstupenek z domácích zápasů Slavie s Baníkem Ostrava (10. března) a se Sevillou (14. března).

Vstupenky

  • Vstupenky na zápas se prodávají v online prodeji Ticketportalu za 100 korun pro dospělé bez možnosti uplatnění dalších slev a za 50 korun pro děti do 15 let. Vstupenky můžete koupit online a nebo na pokladnách v Edenu. Lístky nejsou na konkrétní sedadlo, ale každý fanoušek si může vybrat volné místo dle svých preferencí na Tribuně Sever a nebo Tribuně Johna Williama Maddena, na které budou otevřeny pouze spodní sektory. Na utkání bude otevřen pouze vstup číslo 1.

Před zápasem do muzea

  • Před zápasem si mohou fanoušci prohlédnout muzeum Slavie, kde právě probíhá výstava k reprezentačnímu zápasu Česko x Brazílie. Kromě tradičních slávistických artefaktů jsou v muzeu vystaveny předměty vztahující se ke vzájemným zápasům Česko (Československo) – Brazílie a významné trofeje našich reprezentantů. Nechybí ani exponáty představující brazilskou kulturu a historii. Zlatým hřebem výstavy jsou bezesporu Zlaté míče Josefa Masopusta a Pavla Nedvěda. Muzeum je v den zápasu otevřeno od 9:30 do 13:30 hodin.

Soutěž o vstupenky na Brazílii

  • O poločase rozdáme 30 vstupenek na zápas české reprezentace s Brazílií. 15 fanoušků, kteří přijdou podpořit slávistky proti Bayernu, odměníme po dvou vstupenkách. Zápas Česko x Brazílie je beznadějně vyprodaný, máte tedy jedinečnou příležitost, jak se na tento zápas dostat. Přijďte na zápas Ligy mistryň mezi Slavií a Bayernem, zůstaňte o přestávce na tribuně a poslouchejte pokyny moderátorů.

Novinky ve Fanshopu 

  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete zakoupit speciální zápasovou šálu pro utkání slávistek s Bayernem Mnichov. Pro fanynky jsou k dostání také nové domácí dresy, vybírat můžete i z dámské kolekce triček, mikin a různých doplňků. Pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít i po skončení zápasu. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a tribunou J. W. Maddena.

Zápasový magazín

  • U vstupu číslo 1 na stadion si můžete vyzvednout zápasový magazín Poločas, který je pro fanoušky zdarma! Najdete v něm velký rozhovor se záložnicí Petrou Divišovou. Přečíst si můžete informace o blížících se náborech nových hráček a trénincích malých fotbalistek Slavie. Nechybí představení ženského týmu Bayernu Mnichov a další zajímavosti. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Předzápasové studio Slavia

  • Před tribunou J. W. Maddena nebude chybět ani tentokrát předzápasové studio Slavia s moderátory Martinem Cihlářem a Strašákem. Jejich hostem bude jedna z fotbalistek Slavie.

Otevírací doba pokladen

  • Pokladny předprodeje u vstupu číslo 4 jsou v den zápasu otevřeny od 9:30 až do 20:15 hodin. Kromě vstupenek na zápas slávistek s Bayernem Mnichov můžete zakoupit i vstupenky do muzea Slavie na výstavu Česko x Brazílie a také na zápas A-mužstva se Slovanem Liberec (30. března). 

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články