Informace k domácímu zápasu s Olomoucí | SK Slavia Praha
Více

Informace k domácímu zápasu s Olomoucí

V neděli 28. července od 19 hodin nás čeká první domácí zápas nové sezony. Přečtěte si v článku důležité informace k zápasu.

Uzavřené sektory

Z rozhodnutí disciplinární komise LFA bude v tomto zápase zavřená Tribuna Sever, tedy sektory 106, 107, 108, 109 a 110. Permanentkáři z Tribuny Sever budou na tento zápas přesunuti na protější tribunu – tedy na Tribunu Františka Pláničky, konkrétně do sektorů 122, 123 a 124. Žádáme fanoušky, aby při vstupu na stadion využili standardní vchody, které mají uvedeny na svých permanentkách. Fanoušci, kteří mají své permanentky na Tribunu Sever, musejí použít vstupy číslo 1 a 2. K přesunu na Tribunu Františka Pláničky poté použijí koridor uvnitř stadionu, který bude průchozí.

Permanentky v prodeji

Permanentní vstupenky jsou stále v prodeji, proto neváhejte a kupujte na pokladnách v Edenu a online. Veškeré informace a online nákup naleznete zde.

Chcete-li si zakoupit zlevněnou permanentní vstupenku (například studentskou), je nutné se na pokladnách v Edenu či centrále Ticketportalu prokázat průkazem opravňujícím vás k získání slevy. Tyto permice není možné zakoupit online.

Pro nákup permanentky je třeba vyplnit, vytisknout, podepsat a přinést formulář, který si můžete stáhnout zde.

V den zápasu nebude možné vyzvedávat permanentní vstupenky za voucher, doporučujeme si permanentku vyzvednout už nyní.

Vstupenky od pátku

Vstupenky na zápas s Olomoucí půjdou do předprodeje pro členy Klubu Slavia v pátek 26. července od 20:00 online a do volného prodeje pak v sobotu 27. července od 12:00. Prodávat se budou v kategorii Z1 od 210 Kč.

Otevírací doba pokladen

Otevírací dobu naleznete zde. V den zápasu nebude možné vyzvedávat permanentní vstupenky za voucher, doporučujeme si permanentku vyzvednout už nyní.

Chcete-li uplatnit jakoukoliv změnu v rámci slev či přesunu vašeho místa na tribuně, je nutné změny řešit přímo pokladně stadionu či na centrále Ticketportalu. Centrála Ticketportalu má otevřeno v pracovní dny od 9 do 17 hodin.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články