Informace k domácímu zápasu s Unionem Berlín | SK Slavia Praha
Více

Informace k domácímu zápasu s Unionem Berlín

Přečtěte si důležité informace k dnešnímu zápasu Slavie s Unionem Berlín.

Zápas se hraje dnes od 18:45. Brány stadionu se otevírají v 17:15 hodin.

Vstupenky

  • Kdo ještě nemá ověřenou vstupenku nebo permanentku, může k ověření využít pokladny č.4, které budou otevřeny do 19:30.
  • Na zápas s Berlínem si stále můžete zakoupit vstupenky. V prodeji jsou online přes Ticketportal a na pokladnách č.2 v Edenu (vedle hotelu IRIS). Otevírací doba pokladen je taktéž až do 19:30. 
  • Koupě vstupenky je možná jen po předložení tzv. bezinfekčnosti (tedy očkování, prodělání nemoci nebo antigen/PCR test).

Vstup na stadion

  • S rychlejším odbavením fronty na ověřování bude pomáhat náš mobilní tým.
  • Pokud máte HomeTicket zakoupený na Ticketportalu, můžete si ho ověřit sami pomocí aplikace Tečka. Návod, jak na to, naleznete v sekci Vstupenky.
  • Pro vstup na utkání neplatí permanentní vstupenky!
  • Vstup je možný pouze na HomeTicket či fyzickou vstupenku.
  • Pro vstup je nutné mít HomeTicket v tištěné podobě.

Doprava a parkování

  • Využít můžete parkoviště P2 před stadionem u hotelu Iris. Parkovací lístek můžete zakoupit při vjezdu na parkoviště, cena parkování je 200 korun. Zaparkovat také můžete na krytém parkovišti naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun. Pokud cestujete do Prahy z větší vzdálenosti autem, doporučujeme využít parkoviště v okolních částech Prahy a přímo ke stadionu dojet linkou MHD. 
  • Jednou z variant je parkování u obchodního centra Vivo! Hostivař. Vhodné je také využít parkoviště P+R. Nejbližší se nacházejí u konečné stanice metra A Depo Hostivař, u stanice metra Skalka nebo u Centra Chodov. 
  • Podrobné informace o parkování a dopravě v okolí Edenu najdete zde. Pro parkování autobusů využijte parkoviště v ulici U Seřadiště, která se nachází pět minut jízdy od stadionu.

Magazín Poločas

  • U vstupů na stadion na vás bude čekat zápasový magazín Poločas, který je zdarma. Tématem magazínu bude dnešní zápas s Unionem Berlín včetně rozhovoru s Petarem Musou. Poločas je k dispozici zdarma i na pokladnách.

Sektor Rodiče a děti

  • V dětském sektoru si mohou malí slávisté vyzkoušet kopy na bránu. Další zábavou je malování barvami na obličej, výzdoba smývatelným slávistickým „tetováním“, omalovánky, kreslení a malování. Připraveny jsou také zajímavé soutěže o ceny.

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu se můžete i tentokrát těšit na novinky! Kromě nových kousků z vycházkové kolekce Puma, kolekce veselých polštářků a oblíbených dekoračních cedulek, se můžete těšit i na kolekci věnovanou zápasům ve skupině Konferenční ligy a projektu Běhejme a pomáhejme útulkům.
  • Otevřeno bude v den zápasu až do 19 hodin, po zápase bude jako vždy otevřeno do obsloužení posledního zákazníka. Během poločasové přestávky můžete suvenýry zakoupit také ve výdejovém okénku u Tribuny Sever. Připraven pro vás od 17 hodin bude také slávistický venkovní stánek, na kterém můžete zakoupit šály, placky, náramky a další produkty. Připomínáme, že na stánku lze platit pouze hotovostí.

Úschovna zavazadel

  • Připomínáme, že na stadion nebudete vpuštěni s objemnými zavazadly. Batohy, kufříky, cestovní tašky, notebooky a další si můžete odložit v úschovně zavazadel, která se nachází u vstupu číslo 2. Otevřena bude od 16:15. Ceny za uschované předměty, které se podle Návštěvního řádu Sinobo Stadium nemohou vnášet na stadion, jsou 20, 50, 100 Kč dle velikosti a hodnoty.

Radio Slavia

  • Výkop zápasu s Unionem Berlín je v 18:45. Pokud se nedostanete na zápas do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Radio Slavia si můžete nyní naladit i v mobilní aplikaci CZ Radio! Zápas také vysílá přímým přenosem Sport 1.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články