AKTUALIZOVÁNO: Informace k prodeji vstupenek na Feyenoord | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace k prodeji vstupenek na Feyenoord

Slavia 25. 11. vyzve v rámci posledního domácího utkání Evropské konferenční ligy nizozemský celek Feyenoord Rotterdam. Všichni permanentkáři a Edenkáři si mohou pořídit vstupenky v předprodeji za zvýhodněnou cenu až do výkopu utkání.

AKTUALIZOVÁNO

Vzhledem k nejisté situaci okolo pandemie Covid-19 a zájmu ze strany permanentkářů a Edenkářů jsme se rozhodli prodloužit předprodej vstupenek a neumožnit volný prodej vstupenek. 

Zápas s Feyenoordem je navíc prvním domácím zápasem Slavie, na který už nebude stačit antigenní ani PCR test. Toto pravidlo se může v následujících dnech ještě změnit v souvislosti s novými vládními nařízeními.

Předprodej prodloužen

Předprodej pro permanentkáře a Edenkáře je prodloužen do 25. listopadu do 19:30. Očkovaní fanoušci si mohou EDENku i nadále pořídit a posléze zakoupit i vstupenku na tento i příští zápasy.

Návody na samoověření vstupenek naleznete v článku ZDE.

Držitelé permanentních vstupenek

Předprodej pro permanentkáře odstartoval 8.11. ve 14:00 hodin a poběží do 24.11. do 13:30 hodin.

Permanentkáři si budou moci pořídit až 3 vstupenky za zvýhodněnou cenu na kterákoliv dostupná místa. Rezervace sedadel dle permanentní vstupenky byla ukončena společně s prodejem balíčků na EKL.

Na vstupenky zakoupené v předprodeji již nelze aplikovat dodatečné slevy (OP/FK, Student, ZTP/P, Senior). Dětskou vstupenku bude možné zakoupit za cenu dle ceníku.

Každou takto zakoupenou vstupenku na utkání s Feyenoordem je potřeba před vstupem na stadion nejdříve ověřit. Návod naleznete ZDE. Toto platí také pro již ověřené držitele permanentních vstupenek.

Stav ověření vstupenek, zakoupených v rámci balíčku lze zkontrolovat dle návodu ZDE.

Pozor, změna jména a příjmení na vstupence nebude po zakoupení vstupenek možná.

Nákup v předprodeji je možné provést pouze na TicketPortalu. Po výběru utkání budete vyzváni k zadání čísla permanentky a ověřovacího údaje.Vstupenky bude možné zakoupit v rámci jednoho nákupu v počtu 1-3 kusy, nelze je dokupovat postupně.

Držitelé karet EDENka

Předprodej pro držitele EDENky, kteří si již kartu vyzvedli na pokladnách Sinobo Stadium, byl společně s prodejem pro permanentkáře, tedy 8.11.od 14:00 hodin a skončí 24.11. ve 13:30 hodin.

Jelikož je každý držitel EDENky „covid kompetentní“, bude jeho vstupenka automaticky platit pro vstup na utkání. Nemusí ji tedy před utkáním ověřovat.

Změna jména a příjmení na vstupence není pro EDENkáře možná z důvodu propojení jeho covid kompetence.

Nákup je možné provést pouze na TicketPortalu. Po výběru utkání budete vyzváni k zadání čísla Edenky a ověřovacího údaje.

Volný prodej vstupenek

Volný prodej nebude vůbec zahájen.

Držitelé balíčků na EKL

Prodej balíčků byl již ukončen. Majitelé balíčků na základní skupinu Evropské Konferenční ligy obdrželi vstupenky na utkání s Feyenoord Rotterdam společně se vstupenkami na Union Berlin a Maccabi Haifa na svůj email hned po nákupu balíčku.

Doporučujeme si zkontrolovat stav ověření vstupenek ve svém TicketPortal účtu v sekci Moje objednávky a případně si vstupenky ověřit dle návodu uvedeného ZDE.

Změna jména na vstupence není na základě nastavených pravidel pro prodej balíčků možná.

Otevírací doba pokladen

Den Datum Otevírací doba Pokladny u vstupu č.2 nebo č.4
Středa 24. 11. 14:00 - 19:00 Feyenoord - č.4
Čtvrtek 25. 11. 10:00 - 19:30 Feyenoord - č.2
Sobota 27. 11. 10:00 - 18:00 Teplice - č.4
Neděle 28. 11. 10:00 - 16:00 Teplice - č.2

Ceník vstupenek

CENÍK VSTUPENEK NA ZÁPAS S FEYENOORDEM ROTTEDAM
Předprodej pro Permanentkáře a Edenkáře
Volný prodej
KATEGORIE A
102, 103, 104, 127, 128, 129, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 227, 228, 229, 230
1 141 Kč 1 630 Kč

114, 115, 116 - speciální vstup 1 141 Kč 1 630 Kč

KATEGORIE B
112, 113, 117, 118   
875 Kč 1 250 Kč

KATEGORIE TRIBUNA SEVER
105, 106, 107, 108, 109, 110
630 Kč   900 Kč
KATEGORIE C
111 
595 Kč
 Není v prodeji
KATEGORIE HOSTÉ (AWAY FANS) - 850 Kč
SEKTOR RODIČE A DĚTI DOSPĚLÁ 1 141 Kč
1 630 Kč

DĚTSKÁ VSTUPENKA (DÍTĚ DO 15 LET NEBO 150 CM) 400 Kč 400 Kč

STUDENTSKÁ VSTUPENKA - TRIBUNA J. W. MADDENA, TRIBUNA VÝCHOD - 850 Kč
STUDENTSKÁ VSTUPENKA - TRIBUNA SEVER 690 Kč

STUDENTSKÁ VSTUPENKA - TRIBUNA FRANTIŠKA PLÁNIČKY
- 590 Kč

Vozíčkář H1,H2 -
200 Kč

Často kladené otázky

Kdo je brán jako bezinfekční neboli COVID kompetentní?

Jako bezinfekční se bere osoba, která prokáže bezinfekčnost jedním z následujících způsobů:

  • Dokončeným očkováním, od kterého uplynulo 14 a více dní
  • Pozitivním testem, od kterého neuplynulo více než 180 dní

POZOR, Antigenní ani PCR test již pro vstup na utkání nestačí.

Pravidla pro vstup na utkání mohou být během následujících týdnů upravena, proto doporučujeme sledovat aktuální hygienické nařízení MZČR.

Pro děti do 12 let bude vstup umožněn na základě předložení dokumentu prokazujícího věk dítěte na pokladnách stadionu, nikoliv přímo při vstupu na stadion.

Pokud bude držiteli vstupenky odepřen vstup na stadion z důvodu neprokázání COVID kompetence, nelze v tomto případě uplatňovat nárok na refundaci vstupenky.

Jak mohu ověřit moji vstupenku?

Vstupenky lze ověřit jedním z následujících způsobů:

  • Samoověření z pohodlí domova je nejjednodušší způsob ověření. Návod jak na to naleznete ZDE.
  • Ověření na pokladnách Sinobo Stadium. Vstupenky lze ověřit i na pokladnách č.4 v rámci otevíracích hodin. Je zde ale riziko delší čekací doby ve frontách. Pokud máte možnost, ověřte si vstupenky sami pomocí návodu výše.

Platí na utkání má permanentní vstupenka?

Neplatí. Na toto utkání platí pouze tištěné vstupenky či HomeTickety. V předprodeji lze díky permanentní vstupence pořídit až 3 vstupenky.

Jak poznám, že mám ověřenou vstupenku?

Kontrolu stavu covid kompetence lze provést ve svém účtu Ticketportal v sekci Moje objednávky. Návod s infografikou najdete ZDEve spodní části článku. Zároveň vám po úspěšném ověření přijde potvrzovací email od Ticketportalu.

Mohu si zakoupit vstupenku na pokladně stadionu?

Prodej vstupenek ve volném prodeji bude probíhat 20.11., 21.11. a24.11. dle otevíracích hodin pokladen (aktuální časy zde) a to na pokladnách u vstupu číslo 4 a následně v den utkání 25.11. (10:00 – 19:30) bude možnost zakoupit vstupenky na pokladnách u vstupu číslo 2.

Na pokladnách u vstupu číslo 4 bude v den utkání s Feyenoordem probíhat pouze ověřování HomeTicketů. Vstupenky přímo na pokladnách bude moci zakoupit pouze osoba, která prokáže svou COVID kompetenci platnou ke dni utkání s Feyenoordem Rotterdam. Tyto vstupenky budou již automaticky ověřené.

Mohu zakoupit vstupenku na jiné jméno, než je napsané na EDENce?

Při nákupu v předprodeji pro držitele EDENek nelze změnit jméno na vstupence z důvodu evidence ověřených covid kompetentních EDENkářů. Vstupenku lze tedy zakoupit pouze na stejné jméno, které je uvedené na EDENce. Všechny vstupenky jsou z důvodu adresného ticketingu na jméno. Při vstupu na stadionu bude probíhat kontrola totožnosti oproti předložení dokladu totožnosti.Nákup vstupenky na jiné jméno bude možný v rámci volného prodeje.

Mohu vstupenku přepsat na někoho jiného?

Změna jména po zakoupení vstupenky nebude možná. Před nákupem tedy pečlivě zvažte, které jméno na vstupenku zadáváte. Všechny vstupenky jsou z důvodu adresného ticketingu na jméno. Při vstupu na stadionu bude probíhat kontrola totožnosti oproti předložení dokladu totožnosti.

Dostanu se na utkání se vstupenkou v mobilu?

Ne, pro ověření vstupenky, stejně jako pro vstup na stadion, je nutné mít vstupenku předem vytištěnou!

Lze si pořídit vstupenku jinde než přes Ticketportal nebo na pokladnách?

Oficiální prodej vstupenek probíhá pouze vprodejní síti Ticketportal a na pokladnách Sinobo Stadium, varujeme před nákupem vstupenek přes jiné přeprodejní kanály, jejich vstupenky nemusí být platné a na stadion se tak nemusíte dostat.

How can I buy a ticket to the Away sector?

All tickets to the away sectors are provided by Away team. Please contact your club to get more information.

I’m Feyenoord Rotterdam supporter, but I don’t want to be at Away sector. Can I buy the tickets to another sectors?

The purchase of tickets for fans of the visiting team is not permitted other than for sectors reserved for the visiting team. Be aware that fans of the visiting team who purchase tickets in any other way than mentioned above will not be admitted to the stadium and are not entitled to a refund!

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články