Informace k prvnímu jarnímu domácímu zápasu | SK Slavia Praha
Více

Informace k prvnímu jarnímu domácímu zápasu

Přijďte do Edenu na první domácí zápas jarní části sezony! V sobotu 22. února je na programu utkání 22. kola FORTUNA:LIGY mezi Slavií a Opavou. Zápas začíná ve 14:30 hodin.

Brány Sinobo Stadium se otevírají ve 13:00 hodin.

Vstupenky

  • Na zápas s Opavou si stále můžete zakoupit vstupenky. V prodeji jsou online přes Ticketportal nebo na pokladnách v Edenu v rámci jejich otevírací doby. Pokud se rozhodnete pro koupi vstupenky v den zápasu a na poslední chvíli, využijte pokladny u vstupu číslo 2 (u hotelu Iris), které budou otevřeny od 12:30 hodin. 
  • Vstupenky jsou k dostání i v předprodeji vstupenek u vstupu číslo 4, který také slouží k podávání informací. Předprodej vstupenek u železniční trati je otevřen od 11 do 16:30 hodin. 
  • Sekretariáty Odboru přátel a Fanklubu jsou v den zápasu uzavřeny a veškerý servis je zřízen mimo sekretariáty. Odbor přátel řeší vše v hotelu Iris a Fanklub na pokladnách číslo 2.

Zařvi si v kulichu!

  • FORTUNA:LIGA ve spolupráci se Slavií a s generálním partnerem ligy společností Fortuna přichystala pro návštěvníky zápasu speciální akci. Fanoušky čeká odměna v podobě zimního kulichu s logem ligy i klubu. Zároveň se mohou zapojit do soutěže o VIP zážitek. Před Edenem budou hostesky rozdávat zimní kulichy. 
  • Stačí se poté jen vyfotit nebo natočit, jak umíte zařvat, oslavovat úspěch či fandit Slavii v kulichu, nahrát si to na svůj profil na Instagramu s hastagem #zarvisi nebo to nahrát na Facebooku FORTUNA:LIGY pod soutěžní příspěvek a jste ve hře. Na nejlepší či nejoriginálnější čeká VIP zážitek přímo v Edenu. 
  • Více informací o soutěži najdete zde.

Sešívaná sobota

  • Na hokejový zápas Slavie s Havířovem (začátek 17:00) může přijít zdarma i každý fotbalový fanoušek, který předloží permanentku SUPERSLAVIA nebo vstupenku ze zápasu červenobílých s Opavou (výkop 14:30) u hlavního vstupu na zimní stadion. Na fotbalové utkání mohou získat vstupenku zdarma i všichni hokejoví permanentkáři.
  • Více informací o sešívané sobotě najdete zde.

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu můžete vybírat ze široké nabídky tréninkové a vycházkové kolekce Puma. V prodeji jsou bundy, mikiny, trika, tepláky a kraťasy. Zakoupit si můžete také ještě poslední památeční kousky UEFA Champions League, nyní s výhodnou padesátiprocentní slevou. Jestli se chcete vyhnout frontám v prodejně a chcete pouze šálu, čepici nebo náramek, využijte stánek Fanshopu, který bude stát od 12:30 do 14:30 před hotelem Iris. Platba u stánku je možná pouze v hotovosti. 
  • Do Fanshopu můžete přijít i po skončení zápasu. Během poločasové přestávky jsou slávistické suvenýry k dostání u okénka Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Magazín Poločas

  • U vstupů na stadion na vás bude čekat zápasový magazín Poločas, který je zdarma. Připravili jsme pro vás obsáhlý rozhovor se záložníkem Lukášem Provodem. Nebude chybět představení nových hráčů, kteří během zimní přestávky posílili červenobílou družinu. Vyzpovídali jsme i hráče mládežnických týmů Slavie, kteří absolvovali soustředění ve Španělsku a Portugalsku s A-mužstvem. 
  • Poločas je k dispozici zdarma i na pokladnách.

Sektor Rodiče a děti

  • V dětském sektoru se mohou malí slávisté zabavit u herních konzolí a zahrát si tak fotbal na PlayStation 4. Vyzkoušet si mohou také kopy na bránu. Další zábavou je malování barvami na obličej, výzdoba smývatelným slávistickým „tetováním“, omalovánky, kreslení a malování. Připraveny jsou také zajímavé soutěže o ceny.

Občerstvení

  • Pro lepší orientaci v nabídce občerstvení je umístěna po celém stadionu GASTRO mapa. U vstupu číslo 1 můžete navštívit kavárnu, kde si můžete vychutnat kávu z pákového kávovaru. K dostání je Latté, cappuccino, espresso a také čaj. Koupit si můžete sladký i slaný popcorn, šunkový sendvič se zeleninou, chléb se škvarkovou pomazánkou nebo drobné zákusky. Pivo se točí pomocí technologie beerjet. 
  • Připomínáme, že fanoušci mohou ve všech pevných stáncích v ochozech stadionu platit kartou!

Doprava a parkování

  • Využít můžete parkoviště P2 před stadionem u hotelu Iris. Parkovací lístek můžete koupit online zde, cena parkování je 200 korun. Zaparkovat také můžete na krytém parkovišti naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun. 
  • Pokud cestujete do Prahy z větší vzdálenosti autem, doporučujeme využít parkoviště v okolních částech Prahy a přímo ke stadionu dojet linkou MHD. Jednou z variant je parkování u obchodního centra Vivo! Hostivař. Vhodné je také využít parkoviště P+R. Nejbližší se nacházejí u konečné stanice metra B Depo Hostivař, u stanice metra Skalka nebo u Centra Chodov. 
  • Podrobné informace o parkování a dopravě v okolí Edenu najdete zde. Pro parkování autobusů využijte parkoviště v ulici U Seřadiště, která se nachází pět minut jízdy od stadionu.

Úschovna zavazadel

  • Připomínáme, že na stadion nebudete vpuštěni s objemnými zavazadly. Batohy, kufříky, cestovní tašky, notebooky a další si můžete odložit v úschovně zavazadel, která se nachází u vstupu číslo 2. Otevřena bude od 12:30 hodin. Za jednotný poplatek 50 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Sinobo Stadium nemohou vnášet na stadion.

Radio Slavia

  • Výkop zápasu Slavia s Opavou je ve 14:30 hodin. Pokud se nedostanete na zápas do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Radio Slavia si můžete nyní naladit i v mobilní aplikaci CZ Radio! Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články