Informace k zápasu UEFA Youth League v Dortmundu | SK Slavia Praha
Více

Informace k zápasu UEFA Youth League v Dortmundu

Chystáte se na cestu do Dortmundu na poslední zápas sešívaných v Lize mistrů? Přijďte podpořit i tým U19, který je v mládežnické Lize mistrů jediný bod od postupu ze skupiny.

Tým U19 odehraje poslední zápas základní skupiny UEFA Youth League proti Borussii Dortmund 10. prosince od 16:00 v prostorách mládežnické akademie Borussie, Adi-Preissler-Allee, 44309 Dortmund.

Vstupenky na sezení či stání bude možné zakoupit na místě za 4 eura (státní i sezení za stejnou cenu). 

Stadion, na kterém odehraje utkání U19, je vzdálen pouhých 15 minut jízdy autem a 35 minut hromadnou dopravou od Signal Iduna Parku, na kterém se uskuteční hlavní zápas Ligy mistrů mezi Slavií a Borussií Dortmund.

Slavia má aktuálně stejný počet bodů jako Inter Milan i Borussia Dortmund, FC Barcelona bude již s jistotou posledním týmem ve skupině. Díky domácí výhře 1:0 mají sešívaní do závěrečného utkání s Borussií lepší výchozí postavení. Vítězství či remíza by posunula slávistickou mládež do jarní fáze soutěže, naopak Borussia musí za každou cenu vyhrát.

Aktuální tabulka skupiny F UEFA Youth League:

  Tým Zápasy Skóre Body
1. Inter Milán 5 13:7 9
2. SK Slavia Praha 5 8:11 9
3. Borussia Dortmund 5 7:8 9
4. FC Barcelona 5 8:10 3

Partnerem SK Slavia Praha pro UEFA Youth League je SEZAKO.

Aktuálně

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Další články