Informace ke vstupenkám na Příbram | SK Slavia Praha
Více

Informace ke vstupenkám na Příbram

Ve středu 26. srpna ve 12:00 byl spuštěn volný výdej lístků na zápas s Příbrami pro majitele permanentních vstupenek na sezonu 2020/2021. Kapacita bude 4 000 míst.

Vstupenky na zápas s Příbramí jsou aktuálně už všechny vydané!

Aktuálně je prodáno více než 7 500 sezonních permanentek. Vzhledem k aktuálním vládním opatřením je možné na každou tribunu pustit maximálně tisícovku fanoušků, takže můžeme majitelům permanentních vstupenek poskytnout celkem 4 000 míst. 

Celá kapacita 4 000 míst bude uvolněna ve středu 26. srpna ve 12:00 online do volného výdeje pro všechny permanentkáře ze sezony 2020/2021. Každý fanoušek s permanentkou bude mít šanci vstupenku získat a to až do vydání celé kvóty 4 tisíc vstupenek.

Pro získání vstupenky je třeba znát číslo permanentky a také ověřovací údaj, obojí se nachází na permanentce a oba údaje rozešleme během úterý na emailové adresy vlastníků permanentky.

Tento režim platí aktuálně jen pro zápas s Příbrami, pro další utkání bude zvolen režim v závislosti na situaci, doporučení LFA a úřadů. Pokud se situace nezmění, počítáme od 1. září s uvolněním režimu až na polovinu kapacity stadionu a budeme se tak těšit na vyšší návštěvu než dosud. 

Současně rozumíme situaci, že se na téměř polovinu permanentkářů v zápase s Příbrami nedostane řada, proto permanentkáře, kteří se nedostanou na zápas s Příbrami, zohledníme při příští kapacitně omezené akci (např. pokud se pandemická situace opět zhorší a sníží se tak kapacita stadionu). 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články