Informace ke vstupenkám na Slovácko | SK Slavia Praha
Více

Informace ke vstupenkám na Slovácko

V pátek 25. září od 10:00 byl spuštěn výdej lístků na zápas se Slováckem pro majitele permanentních vstupenek na sezonu 2020/2021. Aktuálně jsou všechny vstupenky vydané.

Vzhledem k aktuálním vládním opatřením je možné umožnit vstup na zápas pouze omezenému počtu majitelů permanetních vstupenek, kteří si obstarají vstupenku zdarma v systému Ticketportal. Kapacita stadionu je snížena na 2000 diváků včetně klubových a VIP prostor.

Pro vstup je však třeba si obstarat vstupenku na vámi vybrané místo. Pro tento zápas budou k dispozici: tribuna Sever (sektory 105-108), tribuna Východ (sektory 112-116).

Kdy a jak si bylo možné rezervovat vstupenku:

Od 10:00 do 12:00 si mohli rezervovat své místo majitelé permanentních vstupenek, kteří neměli z kapacitních důvodů možnost navštívit zápas s Příbramí.

Mezi 12:00 až 12:30 byl výdej zastaven. Od 12:30 si mohli rezervovat své místo všichni majitelé permanentních vstupenek.

Rezervaci místa bylo možné provést přes odkaz na webu www.slavia.cz v sekci „Vstupenky“ nebo přímo na webu TicketPortal.

Na co si dát pozor

  • ·Každého majitele permanentní vstupenky opravňuje ke vstupu z důvodu přetrvávajících COVID-19 opatření POUZE VYTIŠTĚNÝ HOME TICKET!
  • ·Vstupenky na zápas se Slováckem budou k dispozici pouze pro držitele permanentních vstupenek 2020/2021.
  • ·Z důvodu COVID-19 je změněna sektorizace a vstupy na stadion.

Aktuální rozdělení stadionu dle jednotlivých vstupů a k nim odpovídajících sektorů naleznete níže v plánku. Na utkání se Slováckem budou otevřeny následující vstupy: Pro tribunu Sever vstup 1B, pro tribunu Východ vstup 2B a 2C.

Další informace:

V pátek od 11:00 do 18:00 a v sobotu 26.9. do 18:00 bude možné vyměnit si voucher za permanentní vstupenku pro ty, co tak doposud nestihli učinit.

Hygienická opatření

I na tomto zápase nadále platí hygienická opatření. Na příslušné tribuně zaujměte místo (řadu a sedačku), které máte uvedeno na vstupence. Při vstupu na stadion dbejte zvýšených hygienických opatření, na WC i v koridorech využívejte dezinfekční gely a mycí prostředky, stejně zodpovědně se chovejte i při nákupu a konzumaci občerstvení.

Při vstupu na stadion doporučujeme nasadit si ochrannou pomůcku dýchacích cest, kterou chráníte nejen sebe, ale i ostatní fanoušky. Ochrannou pomůcku doporučujeme mít nasazenu i při pohybu v útrobách stadionu, při nákupu občerstvení v koridoru nebo na WC. 

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články