Informace ke vstupenkám na domácí utkání s Jabloncem | SK Slavia Praha
Více

Informace ke vstupenkám na domácí utkání s Jabloncem

Po vítězném utkání s Plzní a zisku titulu čeká sešívané zápas proti Jablonci. Stejně jako na předcházející střetnutí, i tentokrát je pro fanoušky k dispozici 4 tisíce vstupenek.

Kdo si může vstupenky rezervovat?

Vstupenky na zápas s Jabloncem mohou získat výhradně držitelé permanentních vstupenek na sezonu 2019/20, kteří si nevybrali vstupenku na Plzeň (viz níže). Vstupenky lze pořídit na webu Ticketportal  zde a v článku níže.

V 1. etapě budou vstupenky k dispozici pro skupinu majitelů permanentních vstupenek, kteří si nevybrali vstupenky na středeční utkání proti Plzni a zároveň neuplatnili úspěšnou reklamaci na tento zápas.

Ve 2. etapě pak mohou vstupenky získat i permanentkáři, kteří si vybrali vstupenky na titulové utkání s Plzní, včetně majitelů permanentních vstupenek s uznanou reklamací.

Aktualizace

S ohledem na menší zájem o zápas s Jabloncem jsme se rozhodli dříve uvolnit vstupenky na toto utkání i pro permanentkáře, kteří byli přítomni na utkání s Plzní. Stále platí, že na závěrečný zápas nadstavby se Spartou budou mít přednostní právo permanentkáři, kteří nebyli na utkáních s Plzní a Jabloncem. Nicméně upozorňujeme, že se pravděpodobně kvůli nezájmu o Jablonec nedostane na všechny permanentkáře. Pro jistotu účasti alespoň na jednom utkání nadstavby proto permanentkářům nedoporučujeme kalkulovat s úmyslným vynecháním utkání proti Jablonci s cílem dostat se tak na závěrečné derby.

Kdy bude možné vstupenky získat?

První etapa začala v pátek 26. června v 10:00. Druhá etapa odstartovala v sobotu 27. června a bude trvat do 15:00 následujícího dne.

Zápas s Jabloncem se koná v Sinobo Stadium v neděli 28. června od 19:00.

Vstup na papírovou vstupenku, permanentku s sebou!

Vstupenky na zápasy skupiny o titul budou moci získat výhradně držitelé permanentních vstupenek na sezonu 2019/20, a to zdarma (tedy i na zápasy skupiny o titul platí permanentka). Vstupenky bude možné rezervovat přes systém Ticketportal podobně jako tomu bylo např. na zápasy Slavie v Lize mistrů. 

Ke vstupu na stadion bude nutná vytištěná vstupenka, průchod na samotnou permanentku nebude možný. Pozor, permanentku mějte ale každopádně u sebe, u vstupu bude nutné předložit ji k nahlédnutí spolu se vstupenkou!

Užitečné informace

Vozíčkáři, kteří mají permanentku do sektorů H1-H4 se mohou obrátit na e-mail vstupenky@slavia.cz.

Akcionáři, kteří jsou zároveň permanentkáři, se mohou obrátit na e-mail vstupenky@slavia.cz.

Vstupenky budou k dispozici do vyprodání zásob. K dispozici je pro tento zápas vzhledem k aktuálním opatřením 4 000 míst

Stadion je rozdělen dle hygienických nařízení do čtyř sektorů (Tribuna Sever, Východní tribuna, Tribuna Františka Pláničky a Tribuna J. W. Maddena), na každý z nich připadá 1 000 vstupenek.

Na tribunách je nutné zachovávat stanovené rozestupy. Za jejich dodržování předem děkujeme.

Prosíme, aby si vstupenku pořizovali pouze ti fanoušci, kteří opravdu vědí, že zápas navštíví. Vzhledem k omezené kapacitě by byla škoda, kdybychom zbytečně nechávali prázdná i ta místa, která nemusíme.

Zároveň prosíme fanoušky, aby si na Tribunu Sever rezervovali vstupenky pouze ti, kteří chtějí aktivně fandit. Pokud se do aktivního fandění hodláte zapojovat méně, je možné si vybrat místo v sektorech na jiných tribunách.

Vstupenky

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články