Informace ke vstupenkám na domácí zápas s Plzní | SK Slavia Praha
Více

Informace ke vstupenkám na domácí zápas s Plzní

Slavii čeká první domácí zápas skupiny o titul proti Viktorii Plzeň. K dispozici jsou pro fanoušky do jednotlivých sektorů vzhledem k aktuálním opatřením 4 tisíce vstupenek.

Kdo si může vstupenky rezervovat?

Vstupenky na zápas s Plzní mohou získat výhradně držitelé permanentních vstupenek na sezonu 2019/20, a to na základě toho, kolik domácích utkání v rozehraném ročníku navštívili. Vstupenky lze pořídit na webu Ticketportal zde a v článku níže.

V 1. etapě budou vstupenky k dispozici pro ty, kteří navštívili všechny dosavadní domácí zápasy (11), případně 10 zápasů a jeden řádně odhlásili, nebo 9 zápasů a 2 řádně odhlásili, nebo 8 zápasů a 3 řádně odhlásili

Ve 2. etapě mohou vstupenky získat permanentkáři, kteří navštívili 10 domácích zápasů (a na jednom tedy nebyli a neodhlásili jej).

Ve 3. etapě pak permanentkáři, kteří navštívili 9 domácích zápasů (na dvou tedy nebyli a jeden z nich nebo oba neodhlásili).

Dobrou zprávou je, že pokud jste letos jako permanentkáři byli alespoň na 10 zápasech (případně na 9 a 2 zbývající řádně odhlásili, nebo 10 a 3 zbývající řádně odhlásili) a stihnete si vstupenku pořídit v čase vyhrazeném pro vaši etapu, máte jistotu, že ji dostanete. I kdyby totiž všichni fanoušci spadající do 1. a 2. etapy vstupenku na Plzeň chtěli, do povolené kapacity stadionu se vejdou. Ale pozor, tuto jistotu máte pouze do chvíle, než skončí čas vyhrazený pro vaši etapu. Poté si už mohou vstupenku pořídit i fanoušci z dalších etap.

Svou účast na zápasech si můžete OVĚŘIT ZDE.

V případě, že podle vás počet navštívených nebo odhlášených zápasů nesedí, pošlete nám číslo permanentní vstupenky a zápas, kterého se to týká, na email: vstupenky@slavia.cz.

Kdy bude možné vstupenky získat?

První etapa startuje v pondělí 22. června ve 14:00 a trvá do úterý 23. června do 11:59.

Druhá etapa odstartuje v úterý 23. června ve 13:00 a bude trvat do 23:59 stejného dne.

Třetí etapa odstartuje v úterý 23. června v 17:00 a bude trvat do 23:59 stejného dne.

Zápas s Viktorií Plzeň se koná v Sinobo Stadium ve středu 24. června od 20:00.

Přehledně

ETAPA ÚČAST NA DOSAVADNÍCH ZÁPASECH PRODEJ VSTUPENEK
1 11 domácích zápasů
10 domácích zápasů + 1 odhlášen
9 domácích zápasů + 2 odhlášeny
8 domácích zápasů + 3 odhlášeny
22. 6. 14:00 - 23. 6. 11:59
2 10 domácích zápasů + 1 neodhlášen 23. 6. 13:00 - 23. 6. 23:59
3 9 domácích zápasů + 1/2 neodhlášeny
23. 6. 17:00 - 23. 6. 23:59

Vstup na papírovou vstupenku, permanentku s sebou!

Vstupenky na zápasy skupiny o titul budou moci získat výhradně držitelé permanentních vstupenek na sezonu 2019/20, a to zdarma (tedy i na zápasy skupiny o titul platí permanentka). Vstupenky bude možné rezervovat přes systém Ticketportal podobně jako tomu bylo např. na zápasy Slavie v Lize mistrů. 

Ke vstupu na stadion bude nutná vytištěná vstupenka, průchod na samotnou permanentku nebude možný. Pozor, permanentku mějte ale každopádně u sebe, u vstupu bude nutné předložit ji k nahlédnutí spolu se vstupenkou!

Užitečné informace

Vozíčkáři, kteří mají permanentku do sektorů H1-H4 se mohou obrátit na e-mail vstupenky@slavia.cz.

Akcionáři, kteří jsou zároveň permanentkáři, se mohou obrátit na e-mail vstupenky@slavia.cz.

Vstupenky budou k dispozici do vyprodání zásob. K dispozici je pro tento zápas vzhledem k aktuálním opatřením 4 000 míst

Stadion je rozdělen dle hygienických nařízení do čtyř sektorů (Tribuna Sever, Východní tribuna, Tribuna Františka Pláničky a Tribuna J. W. Maddena), na každý z nich připadá 1 000 vstupenek.

Na tribunách je nutné zachovávat stanovené rozestupy. Za jejich dodržování předem děkujeme.

Prosíme, aby si vstupenku pořizovali pouze ti fanoušci, kteří opravdu vědí, že zápas navštíví. Vzhledem k omezené kapacitě by byla škoda, kdybychom zbytečně nechávali prázdná i ta místa, která nemusíme.

Zároveň prosíme fanoušky, aby si na Tribunu Sever rezervovali vstupenky pouze ti, kteří chtějí aktivně fandit. Pokud se do aktivního fandění hodláte zapojovat méně, je možné si vybrat místo v sektorech na jiných tribunách.

Pro fanoušky, kteří se nedostanou přímo na stadion, připravuje Tribuna Sever před stadionem promítání zápasu s fanděním.

Vstupenky

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články