Informace pro fanoušky chystající se do Plzně | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky chystající se do Plzně

Ve 21. kole v souboji dvou nejlepších ligových týmů požene Slavii za vítězstvím plný sektor hostů. Přečtěte si bližší informace v článku.

Příjezd a parkování

Tribuna Sever se chystá na výjezd vlakem R 768 Berounka, který vyjíždí ze zastávky Praha - Hlavního nádraží ve 12:15. Příjezd na plzeňské nádraží je plánován na 13:40. Bližší informace naleznete na stránkách Tribuny Sever.

Jedete-li autem, tak v okolí stadionu je možné parkovat v parkovacím domě v Truhlářské ulici a na parkovišti u Lidlu, jejich umístění najdete červeně označené v mapce níže.

Pochod

Po příjezdu na plzeňské nádraží se fanoušci přesunou na náměstí Republiky. Z náměstí Republiky pak vyrazí pochod okolo 15:30 na stadion. Na přibližnou trasu pochodu se můžete podívat na mapě níže (modrou čarou). Stejně tak je v mapě špenlíkem vyznačen vstup na stadion.

Vstup do sektoru

Zápas je kompletně vyprodaný, na místě nebudou v prodeji žádné vstupenky, a to ani do sektoru hostů, ani do ostatních sektorů.

Pro fanoušky Slavie je vyhrazen sektor hostů U, jehož kapacita je 627 míst, všechna místa jsou krytá. Brány stadionu se otevírají 90 minut před utkáním, tedy v 15:30. Buďte na místě včas, ať se dostanete do hlediště na začátek zápasu. 

Bezpečnostní kontroly

Pokud budou mít fanoušci předměty, které není možné vnášet na stadion, bude možné je ponechat v úschovně na pokladnách u sektoru hostů a po skončení utkání si je na tomto místě opět vyzvednout.

Doporučujeme nastudovat si Návštěvní řád, na stadion je zakázáno mimo jiné vnášet vlajkové tyče, spreje, omamné látky, velká zavazadla a velké batohy, videokamery a fotoaparáty a pyrotechniku.

Do sektoru nebudou vpuštěny osoby pod vlivem alkoholu a návykových látek.

V sektoru hostů budou členové pořadatelské služby z Edenu, budou mít reflexní vesty se slávistickým logem.

Na utkání se bude čepovat nealkoholické pivo. Na stadionu je zákaz kouření.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Další články