AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Budějovic | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Budějovic

V neděli 24. října pojede Slavia na venkovní zápas do Českých Budějovic. Přečtěte si informace k výjezdu pro fanoušky.

Přečtěte si informace k utkání v Českých Budějovicích, v příštích dnech ještě budeme článek doplňovat o další informace, proto doporučujeme nadále sledovat tento článek!

Vstupenky na zápas v prodeji od pátku

Vstupenky jsme rozdělili mezi fanouškovské organizace (Odbor přátel, Tribunu Sever, Fanklub) a aktuálně jsou vstupenky ve volném prodeji na pokladnách v Edenu. Pokladny budou otevřeny pro prodej vstupenek ve středu 20. 10. od 14:00 do 19:00.  

Vstupenky do sektor hostí budou v prodeji na místě za 300 Kč.

Jedete-li na výjezd

  • Autem

Adresa stadionu je Střelecký ostrov 3, 370 21 České Budějovice. Pokud se na zápas chystáte autem, můžete auto zaparkovat buďto přímo u sektoru hostí, nebo u prodejen Lidlu a Billy. Parkoviště naleznete na mapě níže.

  • Busem

Tribuna Sever nakonec vyrazí na výjezd vlakem, který jede přímo z Prahy do Českých Budějovic, více informací naleznete níže. 

Fanklub plánuje vypravit autobus, informace k tomu naleznete na  jejich webu.

S domácím klubem jednáme o tom, aby fanoušci mohli být vysazeni před zápasem i vyzvednuti po zápase přímo u stadionu. Během zápasu bude autobus parkovat na parkovišti u Sportovní haly.

  • Vlakem

Dle nejnovějších informací pojede vlak IC 535 přímo z Prahy do Českých Budějovic a nebude tedy potřeba kvůli výluce přestupovat do náhradního autobusu. Vlak vyjíždí z pražského Hlavního nádraží v 11:58 a podařilo se s Českými Dráhami domluvit na zastávce vlaku v Praha - Eden, aby mohli nastoupit fanoušci. Pro ty budou připravené poslední dva vagony vlaku. Vlak přijede do Českých Budějovic krátce po 14. hodině.

Pokud budete nastupovat v zastávce Praha - Eden, buďte zde prosím nejpozději ve 12:00, aby nástup proběhl co nejrychleji a vlak se nezdržoval. Jízdenku můžete zakoupit online na webu Českých Drah anebo přímo ve voze.

Za vstřícnost Českým Drahám děkujeme!

Pochod

Informace k pochodu můžete najít níže, sraz začne ve 14:00 na Náměstí Přemysla Otakara II. a ke stadionu se vyjde ve 14:30.

Přístup do sektorů Slavie

Pro fanoušky Slavie bude připraven sektor hostí, který má samostatný vstup (viz náhled níže). Vstup do sektoru hostů bude otevřen od 14:00, ve stejný čas se otevírá i celý stadion. Žádáme naše fanoušky, aby dorazili k sektoru včas, aby stihli projít přes bezpečnostní kontroly do hlediště ještě před začátkem utkání.

Mějte na paměti, že diváci přítomní na sportovních utkáních jsou povinni nosit na utkáních ochranný prostředek dýchacích cest (nos, ústa), kterým je respirátor nebo obdobný prostředek (vždy bez výdechového ventilu) naplňující minimálně všechny technické podmínky a požadavky (pro výrobek), včetně filtrační účinnosti alespoň 94 % dle příslušných norem (např. FFP2, KN 95).

Bezpečnostní kontroly při vstupu

Na stadion je zakázáno vnášet předměty, kterými by mohla být jakkoliv ohrožena bezpečnost osob a zázemí na stadionu nebo samotný průběh utkání. Upozorňujeme na zákaz vnášení pyrotechniky, alkoholických nápojů a nápojů ve skleněných a plastových lahvích, tyčí, sprejů a parfémů. Do sektoru nemusí být vpuštěni zjevně podnapilí fanoušci, kteří neprojdou namátkovou kontrolou na alkohol.

Vlajky je možné věšet v sektoru pouze na místech, kde vlajky nebudou překrývat reklamní bannery.

Během zápasu přímo sektoru hostí budou ve spolupráci s bezpečnostní agenturou domácího klubu působit rovněž slávističtí stevardi. Budou řádně označeni vestami s logem Slavie.

Sledujte aktuální informace

Pro další informace na zápas doporučujeme sledovat twitterový účet i facebookovou skupinu Slavia výjezdy!

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články