AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Jablonce | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Jablonce

Ve 12. kole FORTUNA:LIGY se Slavia podívá do Jablonce, v článku přinášíme informace pro fanoušky, kteří se tam chystají podívat také. Zápas se hraje dnes v 18:00.

Zápas se hraje dnes na stadionu FK Jablonec od 18:00. 

Prodej vstupenek

Fotbalový klub v Jablonci nám vyšel vstříc a pro naše fanoušky poskytl celou jižní tribunu (Tribuna C, kapacita 1500 míst). Cena za lístek je 160 korun a v prodeji budou dnes na pokladně u sektoru hostí.

Výjezdy fanouškovských organizací

Informace na výjezd s Tribunou Sever naleznete tady.
Odbor přátel zveřejnil informace tu.
Fanklub má informace k výjezdu zde.

Parkování a vstup

Vstupenky budou v prodeji i na místě u sektoru hostů 90 minut před utkáním. Ve stejný čas se otevírá i vstup na stadion. Přístup k sektoru hostů je z Vrkoslavické ulice, parkování je možné na parkovišti Kauflandu nedaleko stadionu. Vše najdete na mapě níže, kterou si můžete  otevřít i samostatně v novém okně.

Bezpečnostní kontrola

Doporučujeme všem fanouškům včasný příchod na stadion, aby se vyhnuli frontám na vstupenky a bezpečnostní kontrolu. Ve spolupráci s Jabloncem jsme domluvili lepší zázemí v oblasti občerstvení a toalet. Doporučujeme seznámit se s Návštěvním řádem stadionu, při vstupu na stadion bude kladen důraz na bezpečnostní prohlídky a bude probíhat namátková dechová zkouška na alkohol.

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

MATCHDAY Plzeň. Zabrat a napravit to

16. 4. 2024
Po výhře, po prohře. Kamery MATCHDAY vyrazily v neděli do Plzně, kde vyprodaná Doosan Arena byla svědkem první venkovní porážky Slavie v probíhajícím ligovém ročníku.

Další články