Informace pro fanoušky do Karviné | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Karviné

Slavia jede v 6. kole FORTUNA:LIGY do Karviné a i v tomto venkovním utkání se bude spoléhat na podporu svých fanoušků. Zápas se hraje v neděli 29. srpna od 19:00.

Prodej vstupenek

Kapacita sektoru hostů je 256 míst. Vstupenka stojí 200 korun a jejich prodej bude probíhat v den zápasu na stadionu v Karviné. Děti do 6 let mají vstup zdarma bez nároku na místo. Pokladny i stadion otevírají v 17:30.

Fanouškovský výjezd

Tribuna Sever nakonec nevypravil autobus do Karviné, fanoušci cestují po vlastní ose.

Příjezd na stadion

Pro parkování aut využijte parkoviště u obchodního centra Tesco, odkud je vzdálenost na stadion několik set metrů. Upozorňujeme, že v bezprostředním okolí stadionu nelze parkovat. Pro fanoušky hostů je určen sektor E1, kde je pokladna č. 5 a vstup na stadion. Žádáme fanoušky, aby přišli ke stadionu včas, aby se dostali do hlediště před výkopem utkání.

Bezpečnostní kontrola

Před vstupem do hlediště se všichni podrobí bezpečnostní kontrole se zvýšeným důrazem na kontrolu konzumace alkoholických nápojů a pyrotechniky. Doporučujeme nastudovat si Návštěvní řád stadionu.

Sledujte aktuální informace

Pro další informace na zápas doporučujeme sledovat twitterový účet i facebookovou skupinu Slavia výjezdy!

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články