Informace pro fanoušky do Olomouce | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Olomouce

Pojeďte podpořit Slavii v prvním kole ve venkovním zápase v Olomouci! Na místě bude v prodeji ještě 500 vstupenek.

Vstupenky na zápas

Lístek na utkání do sektoru hostů stojí 200 korun. Předprodej probíhal v Edenu, kde se prodalo 150 lístků. Do prodeje na pokladnách u sektoru hostů v den zápasu tak půjde 500 ks lístků z celkové kapacity sektoru, která je 651 míst. Pokladny otevírají hodinu a půl před zápasem, tedy v 16:30.

Parkování u stadionu

Nejblíže u sektoru hostů je možné zaparkovat na parkovištích Rošického, U sportovní haly a Lidlu, případně pak na parkovištích Ladová anebo u Billy. Upozorňujeme, že o utkání je velký zájem a před zápasem budou parkoviště obsazená – dorazte co nejdříve! Po obsazení parkovišť je možné parkovat v přilehlých ulicích.

Vstup na stadion

Sektor hostů se nachází na východní tribuně v sektoru O. Přístup je z ulice Na Střelnici. Při vstupu proběhne bezpečnostní prohlídka a namátková kontrola na požití alkoholu. Upozorňujeme, že osoby, které jakýmkoliv způsobem poruší některý z bodů Návštěvního řádu umístěného u vstupu do sektoru, nebudou vpuštěny, případně budou vyvedeny ze sektoru bez nároku na vrácení vstupného. Vstup do sektoru bude otevřen od 16:30. V sektoru budou přítomni členové slávistické pořadatelské služby.

Po skončení utkání nebudou přistaveny k sektoru autobusy pro odvoz fanoušků na hlavní olomoucké nádraží.

Zápas na Radiu Slavia

Pokud nebudete přímo na Andrově stadionu, můžete utkání sledovat na O2TV Sport. Přímý rozhlasový přenos můžete poslouchat i na našem Radiu Slavia. Přenos spustíte v přehrávači u textového online přenosu anebo z homepage webu slavia.cz. 

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Další články