Informace pro fanoušky do Ostravy | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Ostravy

V neděli 30. září čeká slávistické fanoušky výjezd na Baník Ostrava. Na místě bude v prodeji ještě dostatečné množství vstupenek do sektoru hostů.

Vstupenky na zápas

Pro hosty jsou určeny sektory C1 až C3 na severní tribuně. Kapacita sektoru pro hosty je 858 míst. Během předprodeje vstupenek během tohoto týdne v Edenu se prodalo 130 vstupenek a zbývající počet lístků bude v prodeji před utkáním na pokladnách u sektoru hostů hodinu a půl před začátkem zápasu, tedy od 13:30. Cena vstupenky je 250 korun. Výkop utkání je v 15 hodin.

Vlakový výjezd

Tribuna Sever pořádá vlakový výjezd. Sraz je v 10 hodin na Hlavním nádraží v Praze, odjezd spojem EC Cracovia v 10:24. Po příjezdu na stanici Ostrava-Svinov budou na nádraží připraveny autobusy, které fanoušky převezou přímo na stadion ve Vítkovicích.

Parkování u stadionu

Pokud jedete autem, možnost parkování je u Ostravar areny, zhruba 300 metrů od Městského stadionu Vítkovice. Cena parkovného je 50 korun na den. Přístup na parkoviště je z ulice Závodní. Adresa stadionu je Závodní 3077/135, Ostrava - Vítkovice.

Vstup na stadion

Brány stadionu se otevírají ve 13:30. Vzhledem k předpokládanému většímu počtu fanoušků Slavie prosíme fanoušky, aby ve vlastním zájmu byli u vstupu včas a stihli se tak dostat do hlediště před výkopem zápasu. Na stadionu není úschovna zavazadel, batohy si tedy zanechte buď v autě anebo v úschovně zavazadel na autobusovém nebo vlakovém nádraží, nebudou na stadion vpuštěny.

U vstupu se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole. Do sektoru nebudou vpuštěny osoby zjevně pod vlivem alkoholu, na místě budou probíhat namátkové kontroly na přítomnost alkoholu u fanoušků. Kouření je povoleno pouze na vyhrazených místech. 

Do hlediště je zákaz vnášet hořlavé předměty, spreje, tyče, nápoje, plechovky a sklo. Doporučujeme všem fanouškům nastudovat si Návštěvní řád.

Režim během utkání

Upozorňujeme fanoušky, že v sektoru hostů je nově nainstalována síť. Pro zabránění pokusům o lezení po síti a jejímu stržení, které by mohlo způsobit zranění osob, je na horní hraně nainstalován žiletkový drát.

Vlajky je možné umístit pouze na místa, kde nebudou překrývat reklamní bannery.

V sektoru bude přítomna bezpečnostní služba z Edenu.

Po skončení utkání bude možnost koupit si ještě občerstvení přímo v sektoru a poté budou přistaveny autobusy pro fanoušky, kteří pojedou vlakem. Autobusy je odvezou na stanici Ostrava-Svinov a upozorňujeme fanoušky, že stihnou vlakový spoj až v 18:22.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články