Informace pro fanoušky do Ostravy | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Ostravy

Ve středu 30. října jede Slavia v rámci 4. kola MOL Cupu do Vítkovic, kde od 17 hodin nastoupí proti Baníku. Vstupenky budou v prodeji na místě.

S Baníkem Ostrava hrajeme na stadionu ve Vítkovicích ve středu 30. října od 17:00.

Vstupenky na zápas

Pro hosty jsou určeny sektory C1 až C3 na severní tribuně. Kapacita sektoru pro hosty je 858 míst. Prodej vstupenek bude probíhat v den zápasu na pokladnách u sektoru hostů hodinu a půl před začátkem zápasu, tedy od 15:30. Cena vstupenky je 290 korun.

Výjezd fanoušků

Fanoušci vypravují na zápas jeden autobus, přihlašovat se lze v Portálu Odboru přátel. Více informací k výjezdu autobusem si přečtěte zde.

Parkování u stadionu

Pokud jedete autem, možnost parkování je u Ostravar areny, zhruba 300 metrů od Městského stadionu Vítkovice. Cena parkovného je 50 korun na den. Přístup na parkoviště je z ulice Závodní. Adresa stadionu je Závodní 3077/135, Ostrava - Vítkovice.

Vstup na stadion

Brány stadionu se otevírají ve 15:30. Doporučujeme být u vstupu včas, abyste se stihli dostat do hlediště před výkopem zápasu. Na stadionu není úschovna zavazadel, batohy si tedy zanechte buď v autě anebo v úschovně zavazadel na autobusovém nebo vlakovém nádraží, nebudou na stadion vpuštěny.

U vstupu se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole. Do sektoru nebudou vpuštěny osoby zjevně pod vlivem alkoholu, na místě budou probíhat namátkové kontroly na přítomnost alkoholu u fanoušků. Kouření je povoleno pouze na vyhrazených místech. 

Do hlediště je zákaz vnášet hořlavé předměty, spreje, pyrotechniku, tyče, nápoje, plechovky a sklo. Doporučujeme všem fanouškům nastudovat si Návštěvní řád.

Režim během utkání

Po dohodě klubů nebude před sektorem žádná síť.

Vlajky je možné umístit pouze na místa, kde nebudou překrývat reklamní bannery.

V sektoru budou přítomni stevardi Slavie, budou mít na sobě rozlišovací vestu.

Po skončení utkání bude možnost koupit si ještě občerstvení přímo v sektoru.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články