Informace pro fanoušky do Teplic | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Teplic

Jedete podpořit Slavii v posledním ligovém kole, kdy v Teplicích bude bojovat o konečné druhé místo? Přečtěte si informace pro fanoušky, kteří jedou na poslední venkovní výjezd.

Příjezd na stadion

Adresa stadionu je Na Stínadlech 2796. Pokud jedete osobním automobilem, parkování doporučujeme v Obchodním centru Galerie Teplice, který se nachází 300 metrů od stadionu. Další možností bude parkovat přímo na výpadové silnici č. 8 ve vyhrazeném pruhu. Vzhledem k zahájení lázeňské sezony fanoušky upozorňujeme, že parkovací místa ve městě mohou být z velké části obsazena.

Vstupenky na zápas

Online prodej

Lístky na utkání jsou v online prodeji, ve kterém je třeba si zvolit pouze vaše pohlaví, vstupenky se neprodávají na konkrétní místo a až na místě se rozhodnete, do jakého sektoru půjdete. Cena vstupenky v online prodeji pro muže je 110 korun, pro ženy 55 korun. Děti do 150 cm mají vstup zdarma, ale je potřeba vstupenku mít. Upozorňujeme fanoušky, kteří půjdou vstupem H do sektoru hostů, že je nutné mít vstupenku vytištěnou. Pro průchod ostatními vstupy stačí mít vstupenku v telefonu.

Prodej na pokladnách

V den utkání bude probíhat prodej vstupenek přímo na pokladnách na stadionu. Cena lístků na místě je 130 korun pro muže, 65 korun pro ženy a pro děti stále zdarma. Pokladny otevírají ve 14 hodin a do sektorů určených pro fanoušky Slavie bude k dispozici několik set lístků. Kapacita sektorů je 900 míst.

Přístup do sektorů Slavie

Pro fanoušky Slavie, kteří na sobě budou mít klubové barvy, jsou vyhrazeny sektory 38 a 39 na východní tribuně. Sektor 39 je slávistický kotel, do kterého je přístup vstupem H. Sektor 38 je určen pro naše ostatní fanoušky, kteří nechtějí být v kotli, a přístup do něj je přes vstup G.

Vstup do sektoru hostů bude otevřen od 14 hodin, vstup do dalších sektorů stadionu od 14:30.

Bezpečnostní kontroly při vstupu

Na stadion je zakázáno vnášet předměty, kterými by mohla být jakkoliv ohrožena bezpečnost osob a zázemí na stadionu nebo samotný průběh utkání. Upozorňujeme na zákaz vnášení pyrotechniky, alkoholických nápojů a nápojů ve skleněných a plastových lahvích, tyčí, sprejů a parfémů. Do sektoru nemusí být vpuštěni zjevně podnapilí fanoušci, kteří neprojdou namátkovou kontrolou na alkohol.

V případě podezřelého, či nevhodného chování před vstupem na stadion, má pořadatel právo vyzvat diváka, aby se legitimoval pořadatelské nebo bezpečnostní službě. Fanouškům doporučujeme seznámit se s Návštěvním řádem stadionu.

Utkání bylo vyhodnoceno jako vysoce rizikové, u vstupu do sektorů 38 a 39 a během zápasu přímo v těchto dvou sektorech proto budou ve spolupráci s bezpečnostní agenturou domácího klubu působit rovněž slávističtí stewardi. Budou řádně označeni vestami s logem Slavie.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články