Informace pro fanoušky do Teplic | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Teplic

Slavia jede ke druhému venkovnímu zápasu do Teplic. Vstupenky jsou už v online prodeji a budou k dispozici i na pokladnách u sektoru hostů v Teplicích. Zápas se hraje 21. července od 19 hodin.

Přečtěte si informace na utkání v Teplicích, v příštích dnech ještě budeme článek doplňovat o další informace, proto doporučujeme nadále sledovat tento článek!

Příjezd na stadion

Adresa stadionu je Na Stínadlech 2796, Teplice. Pokud jedete osobním automobilem, parkování doporučujeme v Obchodním centru Galerie Teplice, který se nachází 300 metrů od stadionu, u Penny Marketu v ulici Jateční, v ulici U soubu a Lounská, na neplaceném parkovišti Čs. dobrovolců, popř. v ulicích poblíž stadionu. Tentokrát nebude možné parkovat na dálnici v odstavných pruzích, jak tomu bylo v minulosti. Veškeré parkovací možnosti naleznete na mapě níže.

Po skončení utkání jede poslední vlak do Prahy (s přestupem v Ústí nad Labem) ve 21:34.

Vstupenky na zápas

Online prodej

Lístky na utkání jsou v  online prodeji, ve kterém je třeba si zvolit pouze vaše pohlaví, vstupenky se neprodávají na konkrétní místo a až na místě se rozhodnete, do jakého sektoru půjdete. Cena vstupenky v online prodeji je 110 korun. Upozorňujeme fanoušky, kteří půjdou vstupem G a H do sektoru hostů, že je nutné mít vstupenku vytištěnou. Pro průchod ostatními vstupy stačí mít vstupenku v telefonu.

Vstupenky můžete zakoupit i zde:

Prodej na pokladnách

V den utkání bude probíhat prodej vstupenek přímo na pokladnách naproti sektoru hostů u stadionu. Cena lístků na místě je 130 korun pro muže, 65 korun pro ženy a pro děti stále zdarma. Pokladny otevírají v 17 hodin a do sektorů určených pro fanoušky Slavie bude k dispozici několik set lístků. Kapacita sektorů 38 a 39 je 900 míst.

Přístup do sektorů Slavie

Pro fanoušky Slavie, kteří na sobě budou mít klubové barvy, jsou vyhrazeny sektory 38 a 39 na východní tribuně. Sektor 39 je slávistický kotel, do kterého je přístup vstupem H. Sektor 38 je určen pro naše ostatní fanoušky, kteří nechtějí být v kotli, a přístup do něj je přes vstup G.

Fanoušci v klubových symbolech (dresy, šály...) budou směrování do sektoru hostů 38 a 39, do ostatních sektorů nemusí být fanoušci dle návštěvního řádu stadionu vpuštěni.

Vstup do sektoru hostů bude otevřen od 17:30, ve stejný čas se otevírá i celý stadion. Žádáme naše fanoušky, aby dorazili k sektoru včas, aby stihli projít přes bezpečnostní kontroly do hlediště ještě před začátkem utkání.

Bezpečnostní kontroly při vstupu

Na stadion je zakázáno vnášet předměty, kterými by mohla být jakkoliv ohrožena bezpečnost osob a zázemí na stadionu nebo samotný průběh utkání. Upozorňujeme na zákaz vnášení pyrotechniky, alkoholických nápojů a nápojů ve skleněných a plastových lahvích, tyčí, sprejů a parfémů. Do sektoru nemusí být vpuštěni zjevně podnapilí fanoušci, kteří neprojdou namátkovou kontrolou na alkohol.

Vlajky je možné věšet v sektoru pouze na místech, kde vlajky nebudou překrývat reklamní bannery.

V případě podezřelého, či nevhodného chování před vstupem na stadion, má pořadatel právo vyzvat diváka, aby se legitimoval pořadatelské nebo bezpečnostní službě. Fanouškům doporučujeme seznámit se s  Návštěvním řádem stadionu.

Utkání bylo vyhodnoceno jako vysoce rizikové, u vstupu do sektorů 38 a 39 a během zápasu přímo v těchto dvou sektorech proto budou ve spolupráci s bezpečnostní agenturou domácího klubu působit rovněž slávističtí stewardi. Budou řádně označeni vestami s logem Slavie.

Organizované výjezdy fanoušků

Do Teplic pořádá autobusový zájezd Tribuna Sever, Odbor přátel i Fanklub, podívejte se na jejich stránky pro více informací.

Sledujte aktuální informace

Pro další informace na zápas doporučujeme sledovat twitterový účet i facebookovou skupinu Slavia výjezdy!

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články