Informace pro fanoušky do Zlína | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Zlína

Pokud v 1. ligovém kole míříte do Zlína podpořit Slavii ve venkovním zápase Fortuna:ligy, přečtěte si informace pro slávistické fanoušky. Zápas se hraje 25. července od 19 hodin.

Přečtěte si informace na utkání ve Zlíně, zejména pak kde zaparkovat, kudy na stadion a kde koupit vstupenky.

Parkování

Nejvhodnější parkovací plochy jsou u obchodního centra Čepkov, které je vzdáleno asi sedm minut chůze od stadionu. Parkování je zpoplatněno při stání nad dvě hodiny.

Vstupenky

K dispozici máme 250 vstupenek do sektoru hostí a všechny jsme kompletně rozdělili mezi fanouškovské organizace Odbor přátel, Tribunu Sever a Fanklub, kteří se o distribuci postarají svou cestou. Do volného prodeje tak nepůjdou žádné vstupenky.

Vstup do sektoru hostů

Do sektoru hostů je přístup ulicí Vývoz vedoucí nad severní tribunou. Sektor hostů F se nachází na kraji této tribuny a má kvůli epidemiologickým opatřením kapacitu 250 míst. Stadion se otevírá v 17:30.

S ohledem na aktuální opatření je třeba při vstupu do sektoru předložit potvrzení o bezinfekčnosti (ideálně vytisknutým potvrzením). Splnění podmínek bezinfekčnosti se prokazuje:

  • osoba absolvovala nejdéle před 7 dny RT-PCR vyšetření na přítomnost viru SARS-CoV- 2 s negativním výsledkem, nebo
  • osoba absolvovala nejdéle před 72 hodinami POC test na přítomnost antigenu viru SARS CoV-2 s negativním výsledkem, nebo
  • osoba byla očkována proti onemocnění covid-19 a doloží certifikátem o provedeném očkování, že u očkování uplynulo:
    • od aplikace druhé dávky očkovací látky v případě dvoudávkového schématu podle souhrnu údajů o léčivém přípravku (dále jen „SPC“) nejméně 14 dní, nebo
    • od aplikace dávky očkovací látky v případě jednodávkového schématu podle SPC nejméně 14 dní, nebo
  • osoba prodělala laboratorně potvrzené onemocnění covid-19, uplynula u ní doba izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví a od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní.

Mějte na paměti, že diváci přítomní na sportovních utkáních jsou povinni nosit na utkáních ochranný prostředek dýchacích cest (nos, ústa), kterým je respirátor nebo obdobný prostředek (vždy bez výdechového ventilu) naplňující minimálně všechny technické podmínky a požadavky (pro výrobek), včetně filtrační účinnosti alespoň 94 % dle příslušných norem (např. FFP2, KN 95).

Na stadion je zákaz vnášet samolepky, alkoholické nápoje, pyrotechniku a další předměty. Na stadionu platí zákaz kouření. Fanouškům doporučujeme nastudovat si aktuální Návštěvní řád.

Výjezdy fanouškovských organizací

Do Zlína se chystá Odbor přátelTribuna SeverFanklub. Více informací naleznete na jejich stránkách.

Sledujte aktuální informace

Pro další informace na zápas doporučujeme sledovat  twitterový účetfacebookovou skupinu Slavia výjezdy!

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články