Informace pro fanoušky k 295. derby! | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky k 295. derby!

V neděli 8. března je na programu 295. derby. Výkop je v 17 hodin. Brány Sinobo Stadium se otevírají v 15 hodin.

Přijďte včas

  • Derby je vyprodáno, naše hráče požene plný stadion. Přijďte proto do Edenu včas. Vyhnete se tak případným frontám u vstupů na stadion a nezmeškáte předzápasový program nebo první minuty zápasu.

Happy Hour 1+1

  • Od 15 do 16 hodin bude probíhat uvnitř stadionu Happy Hour pro milovníky piva. Dvě piva zakoupíte za cenu jednoho! Pozor! Akce 1+1 pivo zdarma probíhá pouze uvnitř stadionu (nikoliv u venkovních stánků s občerstvením) a trvá přesně hodinu, to znamená od 15 do 16 hodin.

Vstupenky

  • Derby je tradičně vyprodáno. Pokud se majitelé permanentních vstupenek nemohou ze zdravotních nebo osobních důvodů nedělního derby zúčastnit, mohou se ze zápasu odhlásit přes Ticketportal. Odhlašování ze zápasu je možné provést až do sobotní půlnoci. Informace ohledně odhlašování ze zápasu najdete zde
  • Předprodej vstupenek u vstupu číslo 4 bude v neděli otevřen od 12 hodin. Na pokladnách bude možné stále vyměnit dětské permanentky na běžný lístek s doplatkem. Pro členy Klubu Slavia budou v prodeji vstupenky na další domucí zápas Slavie s Jabloncem. Pokladny budou také sloužit k podávání informací. Pokladny u vstupu číslo 2 u hotelu Iris se otevírají v 15 hodin. 

Předzápasové studio Slavia

  • O program před zápasem se budou opět starat moderátoři studia Slavia Martin Cihlář a Strašák. Předzápasové studio startuje v 15:30 hodin. Těšit se můžete na unikátní živé záběry z kabiny áčka, uvidíte tak, jak vrcholí přípravy na derby u našich hráčů a realizačního týmu. Živé vstupy budou k vidění na velkoplošných obrazovkách na stadionu.

Česká hymna

  • Derby je slavnostní zápas a patří k němu i hymna České republiky, kterou před výkopem zazpívá operní pěvkyně Eva Charvátová.

Doprava a parkování

  • Všem fanouškům doporučujeme využít k přepravě na zápas hromadnou dopravu. Po utkání bude posílen autobusový spoj číslo 136, který bude končit v zastávce Letňany, a posílena tramvajová linka číslo 22. Pokud pojedete na zápas autem, k parkování můžete využít krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun. 
  • Pokud cestujete do Prahy z větší vzdálenosti autem, doporučujeme využít parkoviště v okolních částech Prahy a přímo ke stadionu dojet linkou MHD. Jednou z variant je parkování u obchodního centra Vivo! Hostivař. Vhodné je také využít parkoviště P+R. Nejbližší se nacházejí u konečné stanice metra B Depo Hostivař, u stanice metra Skalka nebo u Centra Chodov. Podrobné informace o parkování a dopravě v okolí Edenu najdete zde. Kapacita parkoviště P2 za Edenem je zcela vyčerpána. 
  • Pro parkování autobusů využijte parkoviště v ulici U Seřadiště, která se nachází pět minut jízdy od stadionu.

Magazín Poločas

  • U vstupů na stadion na vás bude čekat zápasový magazín Poločas, který je zdarma. Připravili jsme pro vás rozhovory s fanoušky, kteří za svou milovanou Slavií cestují z dalekých končin – z Walesu a z jihomoravského města u slovenských hranic. Vyzpovídali jsme i Jiřího Bílka ohledně přípravy a kádru našeho slávistického B-týmu, který vstupuje do jarní sezony. Připomenout si také můžete památná březnová derby, která jsme se Spartou odehráli. Poločas je k dispozici zdarma i na pokladnách.

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu můžete vybírat ze široké nabídky nové kolekce dámských, pánských i dětských triček. Slávisti, nezapomeňte v neděli také na MDŽ a k růži přidejte slávistický suvenýr! Na výběr je také tréninková a vycházková kolekce PUMA. V prodeji jsou bundy, mikiny, trika, tepláky a kraťasy. Zakoupit si můžete ještě i poslední památeční kousky z UEFA Champions League s výhodnou slevou 50 procent. 
  • Jestli se chcete vyhnout frontám v obchodě a chcete pouze šálu nebo čepici, využijte venkovních stánků Fanshopu, které budou otevřeny od 14 do 17 hodin. V provozu budou tři. Jeden stánek bude stát standardně před hotelem Iris, druhý před Komerční bankou a jako třetí bude navíc připraven prodejní vůz před vstupem číslo 1. U stánků je je možná platba pouze v hotovosti. 
  • Do Fanshopu můžete přijít i po skončení zápasu. Během poločasové přestávky jsou slávistické suvenýry k dostání u okénka Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Fanzona Emil Frey Select

  • Ve Fanzoně před hotelem Iris bude stánek Emil Frey Select, kde si mohou fanoušci zasoutěžit o atraktivní ceny. Zaregistrovaní soutěžící budou kopat molitanovým míčkem do otevřeného kufru auta. Výherce získá půjčení auta na víkend. Ve Fanzoně bude také probíhat registrace tří soutěžících, kteří o poločasové přestávce budou kopat na bránu. Ve hře je půjčení auta na prodloužený víkend!

Občerstvení

  • Uvnitř stadionu ve stáncích v ochozech bude od 15 do 16 hodin probíhat akce 1+1 pivo zdarma. To znamená, že za cenu jednoho piva si můžete vychutnat dvě (pokud nebudete chtít tuto akci využít, tak jedno pivo bude za plnou cenu). Připomínáme, že pivo čepujeme do vratných zálohovaných kelímků se slávistickým motivem. Stávající edici jsme rozšířili o kelímek s portrétem trenéra Jindřicha Trpišovského. 
  • Pro lepší orientaci v nabídce občerstvení je umístěna po celém stadionu GASTRO mapa. U vstupu číslo 1 můžete navštívit kavárnu, kde si můžete vychutnat kávu z pákového kávovaru. K dostání je Latté, cappuccino, espresso a také čaj. Koupit si můžete sladký i slaný popcorn, šunkový sendvič se zeleninou, chléb se škvarkovou pomazánkou nebo drobné zákusky. Pivo se točí pomocí technologie beerjet. 
  • Připomínáme, že fanoušci mohou ve všech pevných stáncích v ochozech stadionu platit kartou!

Úschovna zavazadel

  • Připomínáme, že na stadion nebudete vpuštěni s objemnými zavazadly. Batohy, kufříky, cestovní tašky, notebooky a další si můžete odložit v úschovně zavazadel, která se nachází u vstupu číslo 2. Otevřena bude od 14:30 hodin. Za jednotný poplatek 50 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Sinobo Stadium nemohou vnášet na stadion.

Radio Slavia

  • Derby začíná v 17 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články