Informace pro fanoušky k zápasu s Barcelonou | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky k zápasu s Barcelonou

Ve středu 23. října čeká hráče i fanoušky Slavie opravdový fotbalový svátek. Do Edenu přijede FC Barcelona. Utkání s katalánským velkoklubem začíná ve 21 hodin.

Vstupenky

  • Utkání s Barcelonou je vyprodáno. Hráče požene plný stadion, nenechávejte proto příchod do Edenu na poslední chvíli. Brány Sinobo Stadium se otevírají v 19 hodin. Předprodej vstupenek u vstupu číslo 4 má ve středu otevřeno od 11 hodin. 
  • Na pokladnách budou v prodeji vstupenky na zápas Slavie v Barceloně, zároveň bude také probíhat výměna voucherů za vstupenky. Upozorňujeme, že už není možné přepisovat jména na permanentce na Ligu mistrů. Na pokladnách lze dále zakoupit vstupenky do muzea Slavie. Pokladny budou také sloužit k podávání informací.

Doprava a parkování

  • Všem fanouškům doporučujeme využít k přepravě na zápas hromadnou dopravu. Po utkání bude posílen autobusový spoj číslo 136, který bude končit v zastávce Letňany, a posílena tramvajová linka číslo 22, která bude končit na Karlově náměstí. Pokud pojedete na zápas autem, k parkování můžete využít krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun. 
  • Pokud cestujete do Prahy z větší vzdálenosti autem, doporučujeme využít parkoviště v okolních částech Prahy a přímo ke stadionu dojet linkou MHD. Jednou z variant je parkování u obchodního centra Vivo! Hostivař. Vhodné je také využít parkoviště P+R. Nejbližší se nacházejí u konečné stanice metra B Depo Hostivař, u stanice metra Skalka nebo u Centra Chodov. 
  • Podrobné informace o parkování a dopravě v okolí Edenu najdete zde. Kapacita parkoviště P2 za Edenem je zcela vyčerpána. Pro parkování autobusů využijte parkoviště v ulici U Seřadiště, která se nachází pět minut jízdy od stadionu.

Přijďte včas

  • Všem fanouškům doporučujeme přijít na stadion s dostatečným předstihem, abyste se vyhnuli případným frontám a nezmeškali tak znělku Ligy mistrů při nástupu hráčů na plochu a první minuty zápasu. Brány stadionu se otevírají dvě hodiny před utkáním, tedy v 19 hodin.

Bezpečnostní opatření

  • Žádáme fanoušky, aby během utkání respektovali pokyny pořadatelské služby. Zároveň fanoušky žádáme, aby nestáli během zápasu na schodech a vyvarovali se házení jakýchkoliv předmětů na hrací plochu a používání pyrotechniky. Pojďme si užít tento sváteční zápas a podporujme naše hráče v duchu fair-play.

Zápas UEFA Youth League s Barcelonou na Xaverově

  • Přijďte podpořit také slávistickou mládež! Tým Slavie U19 odehraje třetí zápas UEFA Youth League ve středu 23. října od 14 hodin v tréninkovém centru Slavie v Horních Počernicích. Areál bude otevřen pro veřejnost od 13 hodin. Podrobné informace o vstupenkách a o zápase najdete zde. Každý návštěvník navíc ke vstupence získá voucher na 1+1 vstup zdarma do muzea Slavie.

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete zakoupit šálu (450 korun), tričko (590 korun) a vlaječku (350 korun) z limitované edice vzpomínkových suvenýrů pro dnešní zápas s Barcelonou. Z kolekce UEFA Champions League je dále k dispozici triko, polo, mikiny, čepice a batoh. Vybírat můžete také ze skupinových šál, mikin, triček a vlaječek. Jestli se chcete vyhnout frontám na prodejně a chcete pouze šálu, čepici nebo náramek, využijte od 18 do 21 hodin stánky Fanshopu (zde je platba možná pouze v hotovosti). Na stáncích bude i omezený výběr suvenýrů UEFA Champions League. První stánek bude stát přímo před Fanshopem a druhý tradičně před hotelem Iris. Pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít i po skončení zápasu. Otevřeno má až do obsloužení posledního zákazníka.

Poločas

  • U vstupů na stadion na vás bude čekat zápasový magazín Poločas, který je zdarma. Na otázky v obsáhlém rozhovoru odpovídal rumunský záložník Nicolae Stanciu. Posvítili jsme si na vzájemná uktání Slavie s Barcelonou a museli jsme zapátrat hodně v historii. Představíme si také Ferdinanda Daučíka – kapitána Slavie a pozdějšího trenéra Barcelony. Nebude chybět podrobné představení slavného soupeře a také příběh, jak probíhala výroba repliky slavného Středoevropského poháru. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Občerstvení

  • Přijďte do kavárny u vstupu číslo 1, kde si můžete vychutnat kávu z pákového kávovaru. K dostání je Latté, cappuccino, espresso, a také čaj. Koupit si můžete také sladký i slaný popcorn, šunkový sendvič se zeleninou, chléb se škvarkovou pomazánkou nebo drobné zákusky. Před utkáním se můžete občerstvit u stánků před stadionem před vstupy číslo 1 a 2. U vstupu číslo 2 můžete využít venkovní posezení. 
  • Pro lepší orientaci v naší nabídce je umístěna po celém stadionu GASTRO mapa. Pivo se bude točit pomocí technologie beerjet a bude alkoholické. 
  • Upozorňujme, že fanoušci mohou na všech pevných stáncích v ochozech stadionu platit kartou! 
  • Kolekce kelímků na alko i nealko nápoje se nově rozrostla o kelímek s vítězem Ligy mistrů UEFA Vladimírem Šmicerem.

Sektor Rodiče a děti

  • V dětském sektoru se mohou malí slávisté zabavit také u herních konzolí a zahrát si tak fotbal na PlayStation 4. Vyzkoušet si mohou stolní fotbálek nebo kopy na bránu. Další zábavou je malování barvami na obličej, výzdoba smývatelným slávistickým „tetováním“, omalovánky, kreslení a malování. Připraveny jsou také zajímavé soutěže o ceny.

Úschovna

  • Neberte si žádná objemná zavazadla, pro odložení batohů nebo notebooků využijte úschovnu u vstupu číslo 2. Otevřena bude od 18 hodin. Za jednotný poplatek 50 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Sinobo Stadium nemohou vnášet na stadion.

Radio Slavia

  • Výkop zápasu Slavie s Barcelonou je ve 21 hodin. Pokud se nedostanete na zápas do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Radio Slavia si můžete nyní naladit i v mobilní aplikaci CZ Radio! Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články