Informace pro fanoušky k zápasu s Genkem | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky k zápasu s Genkem

Ve čtvrtek 14. února v 18:55 hodin to v Sinobo Stadium vypukne! První zápas jarní části play-off Evropské ligy UEFA s lídrem belgické ligy KRC Genk. Odveta se hraje o týden později na stadionu soupeře.

Vstupenky

V předprodeji zbývají poslední stovky vstupenek. Vstupenky do sektoru C za 420 korun jsou vyprodány, k dispozici jsou vstupenky do sektoru B za 690 korun a do sektoru A za 890 korun. Pokud se chcete na zápas vypravit a ještě nemáte vstupenky, jejich nákup rozhodně neodkládejte, prodej vstupenek bude probíhat až do jejich vyprodání na pokladnách předprodeje v rámci jejich otevírací doby. Z pohodlí domova si je můžete zakoupit i online na našem webu nebo na webu Ticketportalu. Doporučujeme fanouškům, aby příchod na stadion nenechávali na poslední chvíli. Vyhnete se tak případným frontám. Přijďte včas, ať nezmeškáte první minuty zápasu. Sinobo Stadium se otevírá v 16:55 hodin. Připomínáme, že zápas provázejí zvýšená bezpečnostní opatření.

Slavia Museum

V den zápasu s Genkem můžete také navštívit Slavia Museum. Unikátní slávistické prostory s více než tisícovkou artefaktů budou otevřeny od 10 do 13 hodin. Vstupenky do muzea si můžete zakoupit buď přímo na pokladnách předprodeje na stadionu v Edenu nebo z pohodlí domova online na našem webu zde.

Otevírací doba pokladen

Pokladny předprodeje u vstupu číslo 4 jsou v den zápasu otevřeny od 10 hodin do 20:30 hodin. Pokladny u vstupu číslo 2 jsou otevřeny v den zápasu dvě hodiny před začátkem utkání až do začátku zápasu. Během utkání platí zákaz používání pyrotechniky a vhazování jakýchkoliv předmětů na hrací plochu. Za jeho porušení hrozí klubu velké pokuty. Zejména kuřákům připomínáme, že v areálu celého stadionu platí v souladu s protikuřáckým zákonem a Návštěvním řádem Sinobo Stadium zákaz kouření. Jménem klubu vás prosíme o respektování tohoto pravidla. Žádáme také fanoušky, aby utkání sledovali ze svých sedadel a nikoliv ze schodů vedoucích z koridorů na ochozy, kde blokují únikové cesty.

Zápasový magazín

U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas. Najdete v něm velký rozhovor s defenzivním záložníkem Tomášem Součkem. Ohlédneme se také za našimi zápasy ve skupině Evropské ligy UEFA s Kodaní, Petrohradem a Bordeaux. Dozvíte se o fungování nových osvětlovacích lamp na Sinobo Stadium. Na své angažmá v KRC Genk zavzpomínal i bývalý hráč Slavie Daniel Pudil. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Novinky ve Fanshopu

Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete zakoupit šálu, tričko a vlaječku z limitované edice pro zápas s Genkem. Pro zamilované páry Fanshop připravil speciální valentýnskou kolekci – trička Král a Královna, která doplňuje šála I love Slavia. Vybírat můžete také z celé řady zimních novinek – bundy, čepice, rukavice a další šály. Jestli se chcete vyhnout frontám na prodejně a chcete pouze šálu, čepici nebo náramek, využijte stánek Fanshopu, který bude mezi 17 a 19 hodinou stát před hotelem Iris, kde je platba možná pouze v hotovosti. Pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít po skončení zápasu. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Doprava a parkování

Doporučujeme fanouškům, aby ve vlastním zájmu využili pro dopravu do Edenu městskou hromadnou dopravu. Počet parkovacích míst v okolí Edenu je omezen, placená parkovací místa na parkovišti P2 u hotelu Iris jsou vyprodána. Využít můžete krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun. Po utkání budou po dohodě s Dopravním podnikem hlavního města Prahy posíleny spoje tramvaje číslo 22 a 7 a také autobus číslo 136 směr Letňany. Pokud vypravujete na utkání autobus, nebude možné parkovat na parkovišti P4 za jižní tribunou v ulici Pod Altánem. Pro odstavení autobusu využijte parkovací plochy v ulici U Seřadiště, která je z Edenu zhruba 3 minuty jízdy.

SMS soutěž

Od otevření stadionu až do konce poločasové přestávky můžete soutěžit o vstupenky na další domácí zápas se Slováckem. Odpovězte správně na soutěžní otázku, jejíž znění uvidíte na velkoplošných obrazovkách a pošlete SMS na telefonní číslo 900 11. Vyhrát můžete vstupenky na Slovácko.

Úschovna zavazadel

Před stadionem u vstupu číslo 2 bude opět ve zkušebním režimu umístěna úschovna zavazadel. Otevřena bude od 16:30 hodin. Za jednotný poplatek 20 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Sinobo Stadium nemohou vnášet na stadion.

Občerstvení

Kromě klasické kávy můžete svoji partnerku nebo partnera pozvat na Cappuccino Latte art z rukou zkušených baristů u vstupu číslo 1. V prodeji bude také limitovaná edice valentýnských sešívaných perníkových srdíček. Fanoušci mohou využít možnost občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem. Venkovní stánky budou umístěny u vstupu na stadion číslo 1 a venkovní stánky i s posezením u vstupu číslo 2. Čepovat se bude alkoholické pivo. Alko a nealko nápoje se ve stáncích nalévají a čepují do vratných kelímků se slávistickým motivem – kelímek se slávistickým logem, s děkovačkou Tribuny Sever s Milanem Škodou a Josefem Hušbauerem. Záloha na kelímek je 50 korun.

Radio Slavia

Zápas Slavie s Genkem začíná v 18:55 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Zápas také vysílá přímým přenosem Nova Sport 2. 

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články