Informace pro fanoušky k zápasu s Haifou | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky k zápasu s Haifou

Pro fanoušky, kteří se ve čtvrtek chystají do Edenu na zápas Konferenční ligy s Maccabi Haifa, jsme připravili sumář důležitých informací.

VSTUPENKY

Vstupenky na utkání s Maccabi Haifa jsou stále v prodeji.

Vstupenky bude možné zakoupit den před utkáním od 14:00 do 19:00 hodin na pokladnách u vstupu číslo 4 a v den utkání od 10:00 do 21:30 hodin a to pouze na pokladnách u vstupu číslo 2. Doporučujeme zakoupení vstupenek online, stejně jako online provést ověření a vyhnout se tak frontám na stadionu.

Vstupenky bude možné na místě zakoupit na základě předložení certifikátu dokazujícího bezinfekčnost. Takto zakoupené vstupenky budou automaticky platné pro vstup na stadion.

Pokladny u vstupu 4 slouží v den utkání stále pouze k ověřování vstupenek.

BEZINFEKČNOST

Každý návštěvník domácího utkání SK Slavia Praha má nyní možnost ověřit si svou vstupenku HomeTicket pohodlně pomocí svého telefonu či počítače. Zároveň má každý fanoušek možnost kontroly stavu ověření jeho vstupenky či permanentky v systému TicketPortal.

Pozor! Délka platnosti testů je od 1. listopadu zkrácena, na utkání s Maccabi Haifa tedy platí přísnější pravidla než doposud.

Jako bezinfekční se bere osoba, která prokáže bezinfekčnost jedním z následujících způsobů:

  • Dokončeným očkováním, od kterého uplynulo 14 a více dní
  • Pozitivním testem, od kterého neuplynulo více než 180 dní
  • Antigenním testem ne starším než 24 hodin
  • PCR testem ne starším než 72 hodin

Návody na samoověření:

Děti do 12 let

 Pro utkání s Maccabi Haifa platí, že děti do 12 let budou svou „bezinfekčnost“ prokazovat potvrzením svého věku (počínaje 12. narozeninami už ale musí mít klasické potvrzení bezinfekčnosti).

Pozor, stále platí, že i dětské vstupenky je nutné validovat před utkáním předložením dokladu potvrzujícím věk dítěte (například kartička pojištěnce). Validace je možná na pokladnách, či elektronicky na overeni@slavia.cz. Ověření přes email končí 24 hodin před výkopem utkání.

Pokud bude držiteli vstupenky odepřen vstup na stadion z důvodu neprokázání COVID kompetence, nelze v tomto případě uplatňovat nárok na refundaci vstupenky.

Vlastníci EDENky, kteří si pořídili vstupenky v předprodeji, bezinfekčnost ověřovat nemusí, neboť ověření bylo podmínkou pořízení karty. Stejně tak mají vystaráno permanentkáři, kteří si svou permanentní vstupenku ověřili na základě předložení potvrzení o ukončeném očkování.

TEPLÉ NÁPOJE

I na čtvrtečním zápase s Haifou budou mít fanoušci možnost zakoupení teplých nápojů (čaj, svařák) na všech prodejních místech a kávy, rozlévaného vína i sladkého pečiva v kavárně u vstupu číslo 1.

Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články