Informace pro fanoušky k zápasu s Mladou Boleslaví | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky k zápasu s Mladou Boleslaví

V sobotu 28. září v 19 hodin je v Edenu na programu další zápas. V 11. kole FORTUNA:LIGY je soupeřem Slavie Mladá Boleslav. Brány Sinobo Stadiun se otevírají v 17:30 hodin.

Odbor přátel slaví 55 let

  • Zápas s Mladou Boleslaví je věnován naší tradiční fanouškovské organizaci – Odboru přátel Slavie, která slaví 55 let od svého založení. Před začátkem zápasu budou podél hrací plochy zástupci jednotlivých odboček OP mávat svými vlajkami. Přijďte proto na utkání včas, ať nezmeškáte tuto slavnostní událost!

Studio Slavia

  • U hrací plochy se bude opět o předzápasový program starat Studio Slavia s moderátory Martinem Cihlářem a Strašákem. Jejich hostem bude předseda Odboru přátel Michael Janáček. Moderátoři také přivítají zástupce sdružení DONOR a bývalé dětské pacienty z Transpalntační jednotky, kteří převezmou symbolický šek s finančním obnosem, který přinesla akce #plysacidomotola.

Vstupenky

  • Na zápas si stále můžete zakoupit vstupenky. V prodeji jsou online přes Ticketportal nebo na pokladnách v Edenu v rámci jejich otevírací doby. Pokud se rozhodnete pro koupi vstupenky v den zápasu a na poslední chvíli, využijte pokladny u vstupu číslo 2 (u hotelu Iris), které budou otevřeny od 17 hodin.
  • V předprodeji vstupenek u vstupu číslo 4 bude navíc probíhat kromě prodeje vstupenek na zápas s Mladou Boleslaví také prodej lístků na zápas Slavie v Jablonci. Koupit si můžete také vstupenky do muzea Slavie.
  • Předprodej vstupenek u železniční tratí je otevřen od 10 do 21 hodin.

Sešívaná sobota

  • Na svátek svatého Václava hraje doma také hokejová Slavia. Zápas proti Porubě začíná v 15:30 hodin. S permanentní vstupenkou SUPERSLAVIA nebo se vstupenkou na fotbalový zápas Slavie s Mladou Boleslaví máte vstup na hokej zdarma! Lístek nebo permanentku stačí ukázat u vstupu na zimní stadion.

Parkování

  • Pokud pojedete na zápas autem, k parkování můžete využít placeného parkoviště P2 před stadionem, na které je vjezd z Vladivostocké ulice. Parkovací lístek stojí 200 korun a můžete si ho koupit zde. Zaparkovat také můžete na krytém parkovišti naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun. Pokud cestujete do Prahy z větší vzdálenosti autem, doporučujeme využít parkoviště v okolních částech Prahy a přímo ke stadionu dojet linkou MHD. Jednou z variant je parkování u obchodního centra Vivo! Hostivař. Vhodné je také využít parkoviště P+R. Nejbližší se nacházejí u konečné stanice metra B Depo Hostivař, u stanice metra Skalka nebo u Centra Chodov.
  • Podrobné informace o parkování a dopravě v okolí Edenu najdete zde. Pro parkování autobusů využijte parkoviště v ulici U Seřadiště, která se nachází pět minut jízdy od stadionu.

Fanzona Fortuna střelnice a Emil Frey Select

  • Před zápasem a o poločasové přestávce nebude chybět Fortuna fotbalová střelnice, která proběhne společně s Emil Frey Select. Atrakci si vyzkoušeli také hráči Slavie, kteří díky čtrnácti vstřeleným brankám vytvořili nový rekord. Střelnice bude připravena dvě hodiny před zápasem ve Fanzoně. Přijďte si ji vyzkoušet, vyhrát můžete skvělé ceny!
  • Stačí vytvořit tým o dvou až deseti hráčích. A pokud budete patřit mezi šťastlivce, kterým se povede mezi fanoušky vyhrát, dostanete možnost potěšit i další příznivce na tribunách. O poločasové pauze totiž můžete střílet, tentokrát přímo na hrací ploše. Pokud překonáte rekordních 14 střel od našich fotbalistů, může se 200 dalších diváků z tribun těšit na dárek v podobě voucherů v hodnotě 500 korun do Fanshopu Slavie.
  • Účastníci poločasové soutěže na hřišti mohou také získat cenu od Emil Frey Select. Každý střelec, který vstřelí během poločasové přestávky na hřišti alespoň jednu branku, získá půjčení auta na týden.

Poločas

  • U vstupů na stadion na vás bude čekat zápasový magazín Poločas, který je zdarma. Velký rozhovor je věnován obránci Slavie Jaroslavu Zelenému, který zazářil v zápase Ligy mistrů na Interu Milán. Připomeneme si také založení Odboru přátel Slavie, od kterého uplynulo 55 let. Nebude chybět ohlédnutí za úspěšným náborem do mládežnické akademie. Plakát je věnován vítěznému 294. derby na Spartě. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Fanshop

  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete zakoupit suvenýry z kolekce 55 let Odboru přátel! K dostání jsou trička, šály, vlaječky, klíčenky, hrnky, placky a náramky. Vybírat můžete také z nové kolekce exkluzivních mikin. Jestli se chcete vyhnout frontám na prodejně a chcete pouze šálu, čepici nebo náramek, využijte stánek Fanshopu, který bude stát od 17 do 19 hodin před hotelem Iris. Platba na stáncích je možná pouze v hotovosti. A pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít i po skončení zápasu. Otevřeno má až do obsloužení posledního zákazníka. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Občerstvení

  • Přijďte do kavárny u vstupu číslo 1, kde si můžete vychutnat kávu z pákového kávovaru. K dostání je Latté, cappuccino, espresso, a také čaj. Koupit si můžete také sladký i slaný popcorn, šunkový sendvič se zeleninou, chléb se škvarkovou pomazánkou nebo drobné zákusky. Před utkáním se můžete občerstvit u stánků před stadionem před vstupy číslo 1 a 2. U vstupu číslo 2 můžete využít venkovní posezení. Pro lepší orientaci v naší nabídce je umístěna po celém stadionu GASTRO mapa. Pivo se bude točit pomocí technologie beerjet a bude alkoholické.

Sektor Rodiče a děti

  • V dětském sektoru jsou umístěny dvě herní konzole, děti si tak mohou fotbal zahrát na PlayStation 4. Vyzkoušet si mohou stolní fotbálek nebo kopy na bránu. Další zábavou je malování barvami na obličej, výzdoba smývatelným slávistickým „tetováním“, omalovánky, kreslení a malování. Připraveny jsou také zajímavé soutěže o ceny.

Fanzona Bohemia

  • Před stadionem se mohou zájemci stavit ve Fanzoně Bohemia, kde pro ně budou připraveny různé soutěže a fotbalové hry. Fanoušci, kteří v nich uspějí, získají brambůrky Bohemia. Soutěže o produkty Bohemia budou probíhat před utkáním i uvnitř stadionu.

Úschovna

  • Neberte si žádná objemná zavazadla, pro odložení batohů nebo notebooků využijte úschovnu u vstupu číslo 2. Otevřena bude od 17 hodin. Za jednotný poplatek 50 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Sinobo Stadium nemohou vnášet na stadion.

Radio Slavia

  • Výkop zápasu s Mladou Boleslaví je v 19 hodin. Pokud se nedostanete na zápas do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Radio Slavia si můžete nyní naladit i v mobilní aplikaci CZ Radio! Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Fotbal.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články