Informace pro fanoušky k zápasu s Teplicemi | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky k zápasu s Teplicemi

Ještě před reprezentační přestávkou odehrají fotbalisté Slavie doma v Edenu utkání 16. kola FORTUNA:LIGY s FK Teplice. Zápas začíná v 17 hodin.

Přijďte včas!

  • Všem fanouškům doporučujeme přijít na stadion s dostatečným předstihem, abyste se vyhnuli případným frontám u vstupů na stadion. Brány Sinobo Stadium se otevírají v 15:30 hodin.

Vstupenky

  • Na zápas Teplicemi si stále můžete zakoupit vstupenky. V prodeji jsou online přes Ticketportal nebo na pokladnách v Edenu v rámci jejich otevírací doby. Pokud se rozhodnete pro koupi vstupenky v den zápasu a na poslední chvíli, využijte pokladny u vstupu číslo 2 (u hotelu Iris), které budou otevřeny od 15 hodin.
  • V předprodeji vstupenek u vstupu číslo 4 bude navíc probíhat v den zápasu kromě prodeje vstupenek na zápas s Teplicemi také prodej vstupenek do muzea Slavie (v den zápasu má Slavia Museum zavřeno). Pokladny budou také sloužit k podávání informací. Předprodej vstupenek u železniční tratí je otevřen od 11 do 18:45 hodin. 
  • Sekretariáty Odboru přátel a Fanklubu jsou v den zápasu uzavřeny a veškerý servis je zřízen mimo sekretariáty. Odbor přátel řeší vše v hotelu Iris a Fanklub na pokladnách číslo 2.

Předzápasové Studio Slavia

  • U hrací plochy se bude opět o předzápasový program starat Studio Slavia s moderátory Martinem Cihlářem a Strašákem. Jejich hostem bude reprezentant a bývalý hráč Slavie Alex Král.

Parkování

  • Pokud pojedete na zápas autem, k parkování můžete využít placeného parkoviště P2 před stadionem, na které je vjezd z Vladivostocké ulice. Parkovací lístek stojí 200 korun a můžete si ho koupit zde. Zaparkovat také můžete na krytém parkovišti naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun. 
  • Pokud cestujete do Prahy z větší vzdálenosti autem, doporučujeme využít parkoviště v okolních částech Prahy a přímo ke stadionu dojet linkou MHD. Jednou z variant je parkování u obchodního centra Vivo! Hostivař. Vhodné je také využít parkoviště P+R. Nejbližší se nacházejí u konečné stanice metra B Depo Hostivař, u stanice metra Skalka nebo u Centra Chodov. 
  • Podrobné informace o parkování a dopravě v okolí Edenu najdete zde. Pro parkování autobusů využijte parkoviště v ulici U Seřadiště, která se nachází pět minut jízdy od stadionu.

Fanzona Emil Frey Select

  • Ve Fanzoně před hotelem Iris bude stánek Emil Frey Select, kde si mohou fanoušci zasoutěžit o atraktivní ceny. Zaregistrovaní soutěžící budou kopat molitanovým míčkem do otevřeného kufru auta. Výherce získá půjčení auta na víkend. Ve Fanzoně bude také probíhat registrace tří soutěžících, kteří o poločasové přestávce budou kopat na bránu. Ve hře je půjčení auta na prodloužený víkend!

Magazín Poločas

  • U vstupů na stadion na vás bude čekat zápasový magazín Poločas, který je zdarma. Velký rozhovor je věnován obránci Ladislavu Takácsovi, který si svůj ligový debut odbyl před lety právě v dresu Teplic. Nebude chybět ohlédnutí za zápasem Ligy mistrů na hřišti FC Barcelony, odkud si Slavia přivezla cenný bod za bezbrankovou remízu. Těšit se můžete na plakát Ondřeje Koláře, jak předvádí jeden ze svých fantastických zákroků proti hvězdám Barcelony. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete vybrat ze široké nabídky z kolekce SUPERSLAVIA, která zahrnuje trička, mikiny, šálu, hrnek, polštář, osušku nebo hodinky. Zakoupit si už můžete nové diáře a kalendář pro rok 2020. K dostání je stále tričko #plysacidomotola, jehož nákupem přispějete částkou 100 korun na sdružení DONOR.
  • Jestli se chcete vyhnout frontám na prodejně a chcete pouze šálu, čepici nebo náramek, využijte stánek Fanshopu, který bude stát od 15 do 17 hodin před hotelem Iris. Platba u stánku je možná pouze v hotovosti. A pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít i po skončení zápasu. 
  • Slávistické suvenýry lze koupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Občerstvení

  • Před utkáním se můžete občerstvit u stánků před stadionem před vstupy číslo 1 a 2. Pro lepší orientaci v nabídce občerstvení je umístěna po celém stadionu GASTRO mapa. U vstupu číslo 1 můžete navštívit kavárnu, kde si můžete vychutnat kávu z pákového kávovaru. K dostání je Latté, cappuccino, espresso a také čaj. Koupit si můžete sladký i slaný popcorn, šunkový sendvič se zeleninou, chléb se škvarkovou pomazánkou nebo drobné zákusky. 
  • Pivo se bude točit pomocí technologie beerjet. 
  • Připomínáme, že fanoušci mohou na všech pevných stáncích v ochozech stadionu platit kartou! 

Sektor Rodiče a děti

  • Do dětského sektoru zavítá o přestávce záložník Jakub Hora. Kromě rozdávání podpisů si s dětmi také zahraje fotbal na PlayStation 4. Děti si také mohou vyzkoušet stolní fotbálek nebo kopy na bránu. Další zábavou je malování barvami na obličej, výzdoba smývatelným slávistickým „tetováním“, omalovánky, kreslení a malování. Připraveny jsou také zajímavé soutěže o ceny. Naposledy si herní konzole v Sektoru rodiče a děti vyzkoušel Jan Bořil.

Úschovna

  • Připomínáme, že na stadion nebudete vpuštěni s objemnými zavazadly. Batohy, kufříky, cestovní tašky, notebooky a další si můžete odložit v úschovně zavazadel, která se nachází u vstupu číslo 2. Otevřena bude od 15 hodin. Za jednotný poplatek 50 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Sinobo Stadium nemohou vnášet na stadion.

Radio Slavia

  • Výkop zápasu s Teplicemi je v 17 hodin. Pokud se nedostanete na zápas do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Radio Slavia si můžete nyní naladit i v mobilní aplikaci CZ Radio! Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport. 

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články