AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky k zápasu v Budapešti | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky k zápasu v Budapešti

První zápas 3. předkola Ligy mistrů Ferencváros - Slavia se hraje 4. srpna od 20:00 a bude to bohužel bez podpory slávistických fanoušků v sektoru hostí.

Na všechny aktuální zápasy kvalifikace Ligy mistrů platí, že hostující klub nedostane obvyklý sektor hostí, ani žádné další vstupenky pro hostující fanoušky. 

Tímto rozhodnutím chce UEFA jednat zodpovědně, neboť stále platí hygienická opatření po celé Evropě, aby se zabránilo šíření infekce Covid 19. Přitom je zachována sportovní férovost, protože každý tým bude mít možnost hrát před domácími fanoušky v souladu s rozhodnutím místních odpovědných úřadů. Situace bude znovu přezkoumána pro skupinovou fázi všech tří Evropských soutěží.

Rozhodutí platí i pro zápas Slavie v Budapešti. Vyzýváme fanoušky aby na zápas necestovali. Ferencváros má vstupenky pro fanoušky nastavené na biometrické ověření totožnosti a je tedy vysoká pravděpodobnost, že se na stadion nedostanete. Budeme se těšit na vaši podporu v domácím odvetném zápase v Edenu.

Pro všechny případy bude na místě přítomen SLO Slavie, tedy zaměstnanec určený pro komunikaci s fanoušky a na něj se můžete v případě potřeby obrátit na twitterovém profilu a ve facebookové skupině. Vstupenky však zařídit neumí a nemůže!

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články