Informace pro fanoušky na Bayern Mnichov | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na Bayern Mnichov

Ve středu 27. března od 19:30 odehrají slávistky odvetný zápas Ligy mistryň v Mnichově. Přečtěte si bližší informace k organizaci utkání a prodeji vstupenek.

S Fanklubem na výjezd

Fanklub pořádá autobusový zájezd na zápas slávistek s Bayernem. Hlásit se můžete do pondělí 25. března do 18:00. Odjezd je v den zápasu v 7:00 ráno. Více informací zde.

Příjezd na stadion

Stadion, na kterém se bude hrát utkání, se nachází v areálu mládežnické akademie FC Bayern Campus na adrese Ingolstädter Straße 272, 80939 Mnichov. Vjezd do areálu bude otevřen hodinu a půl před zápasem.

Níže naleznete informace ke vjezdu a parkování autobusu a aut fanoušků.

Prodej lístků

Vstupenky budou v prodeji v den zápasu od 18 hodin na pokladnách stadionu. Cena jednoho lístku je 8 €. Pro naše fanoušky bude vyhrazen sektor M na východní tribuně, stadion se otevírá hodinu a půl před začátkem utkání, tedy v 18 hodin.

Vstup na stadion

Na stadion se dostanete severovýchodním vchodem v rohu stadionu. Pro naše fanoušky je vyhrazen sektor M.

S sebou si na stadion mohou fanoušci vzít vlajky a bannery o délce max 1,5 m, buben (před vpuštěním proběhne prohlídka bubnu), fotoaparáty a kamery (záběry jen pro soukromé využití), prázdné a průhledné PET lahve o maximálním objemu 0,5l, malý dalekohled, deku a deštník bez kovového hrotu.

Je zakázáno vnášet zavazadla, která jsou větší než formát A4, jakékoliv alkoholické a nealkoholické nápoje v lahvích a plechovkách, potraviny, termosky, spreje, powerbanku, selfie tyč, profesionální kamery a fotoaparáty, helmy, teleskopické tyče, pyrotechniku a objemné předměty. Všechny tyto zakázané předměty doporučujeme nechat v autě anebo odložit v úschovně u parkoviště pro autobusy.

Předem je potřeba schválit vlajky nebo bannery s nápisy jinými, než jsou názvy měst, a vlajky nebo plotové vlajky větší než 1,5 m. Pokud se na utkání chystáte s větší vlajkou, pošlete její fotografii ke schválení do pondělí 25. března 12:00 na email slo@slavia.cz.

Stadion je nekuřácký, kouření je povoleno pouze ve vyhrazených prostorách.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články