AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky na DERBY | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky na DERBY

294. derby se hraje už dnes, vstupenky jsou vyprodané. V článku si přečtěte o pochodu, vstupu na stadion a další informace.

Vstupenky na utkání

Vstupenky jsou VYPRODANÉ! Byly v předprodeji na pokladnách v Edenu pro členy Klubu Slavia v pátek 13. od 10:00 (dle otevírací doby pokladen), každý člen si mohl zakoupit 2 vstupenky. V sobotu 14. 9. od 10:00 pak byly v prodeji pro permanentkáře, taktéž 2 vstupenky na osobu. Cena vstupenky byla 350 Kč.

Na pokladnách na Letné nebudou žádné další lístky v prodeji. Pro Slavii jsou vyčleněny sektory H86 a H85 v horním patře a sektory D91 – D94 ve spodním patře.

Pochod

Tribuna Sever organizuje pochod, sraz bude v 15:00 pod koněm na Václavském náměstí, odkud pochod vyrazí v 15:30. Další informace naleznete  na webu Tribuny Sever. Na mapě si prohlédněte přibližnou trasu pochodu. Mapu si můžete otevřít na samostatné stránce.

Přístup na stadion

Do sektoru hostů je přístup z ulice U Sparty přes vstup č. 5, kde se všichni nejdříve podrobí bezpečnostní prohlídce a poté projdou přes turnikety. Držitelé vstupenky do sektoru H88/87 mají zajištěn vstup přes samostatný turniket na vchodu č. 5 - tedy vstupem do sektoru hostů.

Stadion se otevírá hodinu a půl před utkáním, tedy v 16:30. Přibližně v tuto dobu očekáváme příchod pochodu, který organizují fanoušci.

Plyšáci do Motola

Při vstupu na stadion bude možné vzít do sektoru i plyšáky, které následně bude možné vhodit na podporu dětí léčících se v nemocnici Motol. Po jejich vhození budou plyšáci místními zaměstnanci sesbíráni do pytlů, aby je mohli doručit k malým pacientům.

Bezpečnostní prohlídky

Fanoušci se podrobí bezpečnostní kontrole, při které bude kladen důraz na zákaz vnášení pyrotechniky. Upozorňujeme, že v případě nalezení pyrotechniky nebude dotyčnému umožněn vstup na stadion. Do hlediště zároveň nemusí být vpuštěny podnapilé osoby.

Zároveň upozorňujeme fanoušky na to, že není dovoleno jakékoliv oblečení či šály s nápisy hanobící našeho soupeře. Také je zakázano vnášet jakékoliv samolepky, skleněné předměty, nápoje, plechovky, spreje apod.

Po zkušenostech z předešlých let upozorňujeme fanoušky, aby při průchodu turniketem přiložili lístek k načtení až poté, co se dotočí turniket za člověkem před nimi, a nedocházelo tak k nutnosti načtení kódu podruhé, protože v tomto případě už kód nebude fungovat.

Doporučujeme všem fanouškům nastudovat si Návštěvní řád Generali arény.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články