Informace pro fanoušky na Duklu, vstupenky v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na Duklu, vstupenky v prodeji

Slavii v sobotu 6. dubna čeká malé pražské derby, od 19 hodin se představí na Julisce. Přijďte ji v utkání s Duklou podpořit.

Lístky do sektoru hostů

Vstupenky do našeho sektoru hostů G, který má kapacitu 840 diváků, jsou v prodeji na pokladnách v Edenu (lze platit kartou), v Tribuna Sever Storu a ve fanshopu Dukly za cenu 200 korun. V den zápasu bude spolu s otevřením stadionu probíhat prodej zbylých vstupenek přímo na pokladnách u sektoru hostů. Platba za lístky bude možná pouze v hotovosti.

Pokladny mají otevřeno v úterý od 10:00 do 20:20, ve středu i ve čtvrtek zavřeno a v pátek otevřeno od 10:00 do 18:00.

Tribuna Sever store má otevřeno každý den až do pátku od 11:00 do 18:00.

Jak se dostat na zápas

Na stadion Dukly se můžete dostat několika způsoby. Jelikož bude posílena MHD, doporučujeme pro cestu využít tramvaj nebo autobus. Můžete jet (z metra A - Dejvická) tramvajovými linkami č. 8 a 18 do zastávky Zelená, odkud je stadion vzdálen 15 minut pěší chůzí. Také můžete jet autobusovou linkou č. 131, do zastávky Juliska. Linky městské hromadné dopravy budou posíleny i po skončení zápasu.

Posílení dopravy

Vzhledem k tomu, že se očekává vyšší návštěva, bude posílena autobusová doprava. Autobus č. 131 ze stanice Hradčanská bude jezdit od 17:30 do 19:15 v pětiminutových intervalech. Počet parkovacích míst v okolí Julisky je omezen kvůli rozsáhlé rekonstrukci parkoviště, proto doporučujeme využít veřejné dopravy.

Vstupenky na hlavní tribunu

Lístky do ostatních sektorů západní tribuny je možné koupit online přes SMS ticket za cenu 170 korun anebo v den zápasu na pokladnách za 200 korun. Vstupenky se prodávají bez konkrétního umístění. Žádáme naše fanoušky, aby přednostně obsazovali místa v sektorech E a F vedle našeho kotle, abychom vytvořili celistvé publikum a mohli lépe podporovat naše hráče. Sektor D je určen pro vlajkonoše domácích. 

Děti do 15 let mají vstup zdarma jak do sektoru hostů, tak do všech dalších sektorů. U vstupu stačí předložit průkaz dokládající věk a není nutné si vyzvedávat vstupenku.

Vstup na stadion

Brány stadionu se otevírají v 17:30, od 13 hodin budou otevřené pokladny u západního vstupu.

U vstupu se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole, pokud poruší některý z bodů Návštěvního řádu, nemusí být vpuštěni na stadion, případně mohou být ze stadionu vyvedeni bez nároku na vrácení vstupného.

Upozorňujeme na zákaz vnášení pyrotechniky, ostrých předmětů, tyčí, sprejů, plechovek, lahví a alkoholických nápojů.

Speciální občerstvení

Na zápase bude vedle standardního občerstvení, jako jsou klobásy, steaky nebo bramboráky, i občerstvení od společnosti Street catering, které nabídne výborné burgery a unětické pivo. Na stadionu bude také stánek SYRER MORAVA, který nabídne grilované sýry. Občerstvení bude posíleno i v sektoru hostů.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články