Informace pro fanoušky na zápas s Kluží | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na zápas s Kluží

Přečtěte si podrobné informace pro fanoušky na zápas o Ligu mistrů s Kluží. A hlavně přijďte včas!

Vstupenky

  • Utkání s Kluží je vyprodáno. Ve středu v den utkání nebudou na pokladnách v prodeji žádné lístky. V hledišti zbývají poslední volná místa pro osoby na vozíku, žádost o lístek probíhá individuálně na emailu vstupenky@slavia.cz a je potřeba doložit nárok na místo.
  • Pokladna u vstupu č. 4 bude otevřena od 9 hodin, kdy budou v prodeji vstupenky do slávistického muzea, které má otevřeno až do 14 hodin. Před utkáním nebude probíhat na pokladnách prodej žádných vstupenek, pouze budou sloužit k podávání informací.

Parkování

  • Všem fanouškům doporučujeme využít k dopravě na zápas hromadnou dopravu. Po utkání bude posílen autobusový spoj č. 136, který bude končit v zastávce Letňany, a tramvajová linka č. 22, která bude končit na Karlově náměstí.
  • Pokud pojedete na zápas autem, k parkování můžete využít krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun. Pokud cestujete do Prahy z větší vzdálenosti autem, doporučujeme využít parkoviště v okolních částech Prahy a přímo ke stadionu dojet linkou MHD. Jednou z variant je parkování u obchodního centra Vivo! Hostivař. Vhodné je také využít parkoviště P+R. Nejbližší se nacházejí u konečné stanice metra B Depo Hostivař, u stanice metra Skalka nebo u Centra Chodov. Podrobné informace o parkování a dopravě v okolí Edenu najdete zde. Kapacita parkoviště P2 za Edenem je zcela vyčerpána.
  • Pro parkování autobusů využijte parkoviště v ulici U Seřadiště, která se nachází pět minut jízdy od stadionu.

Vstup na stadion

  • Všem fanouškům doporučujeme přijít na stadion s dostatečným předstihem, abyste se vyhnuli případným frontám a nezmeškali tak znělku Ligy mistrů při nástupu hráčů a první minuty důležitého zápasu. Brány stadionu se otevírají dvě hodiny před utkáním, tedy v 19 hodin.
  • Pro vstup na stadion je možné využít vstup 4 pro tribunu Františka Pláničky a jižní část tribuny J. W. Maddena, tedy sektory 122 až 130 a  225 až 230 a vstup  1 a 2 pro zbytek stadionu.
  • Pokud máte lístek koupený online, nezapomeňte si ho vytisknout.
  • Neberte si žádná objemná zavazadla, pro odložení batohů nebo notebooků využijte úschovnu u vstupu č. 2. Otevřena bude od 18:30. Za jednotný poplatek 50 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Sinobo Stadium nemohou vnášet na stadion.

Bezpečnostní opatření během zápasu

  • Žádáme fanoušky, aby během utkání respektovali pokyny pořadatelské služby. Zároveň fanoušky žádáme, aby nestáli během zápasu na schodech a vyvarovali se házení jakýchkoliv předmětů na hrací plochu a používání pyrotechniky.
  • Po skončení utkání zůstaňte na svých místech a vychutnejte si děkovačku, která věříme, že bude vítězná. V žádném případě nevnikejte na hrací plochu, kde hrozí poškození čerstvě položeného trávníku, a zároveň přísný trest od UEFA v podobě pokuty a uzavření stadionu. Upozorňujeme, že případné vhazování předmětů na hrací plochu či vniknutí na plochu bude sankcionováno dle Návštěvního řádu.
  • Na utkání s Kluží bude zrušena sektorizace. Podrobnější informace k bezpečnostním opatřením najdete v článku.

Zápasová kolekce ve fanshopu

  • Ve Fanshopu Slavie si můžete zakoupit šálu (390 Kč), tričko (350 Kč), vlaječku (200 Kč) a placku (40 Kč) z limitované edice vzpomínkových suvenýrů pro zápas s Kluží. Vybírat můžete také z nové kolekce šál, kšiltovek, triček nebo mikin. Pomalu nám vrcholí léto a k dostání jsou stále ještě třeba plavky, žabky, osušky nebo kloboučky. Tak neváhejte a zastavte se. Jestli se chcete vyhnout frontám na prodejně a chcete pouze šálu, čepici nebo náramek, využijte stánek Fanshopu, který bude mezi 18:00 - 21:00 stát před hotelem Iris (platba možná pouze v hotovosti). A pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít i po jeho skončení. Otevřeno má až do obsloužení posledního zákazníka.

Magazín Poločas

  • U vstupů na stadion na vás bude čekat zápasový magazín Poločas, který je zdarma. Velký rozhovor je věnován tahounovi červenobílé družiny Tomáši Součkovi, který ve Slavii načal už druhou stovku ligových startů. Nechybí ohlédnutí za prvním zápasem play-off UEFA Champions League v Kluži. Těšit se můžete na plakát z toho zápasu, na kterém je Nicolae Stanciu. Nezapomněli jsme ani na informace o blížícím se náboru do Slávistické akademie a školičky. V historickém ohlédnutí jsme si připomněli, že ze zápasu Slavie ve Vídni se před devadesáti lety vysílal první přímý rozhlasový přenos z fotbalu ze zahraničí. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Sektor Rodiče a děti

  • V dětském sektoru jsou umístěny dvě herní konzole, děti si tak mohou fotbal zahrát na PlayStation 4. Vyzkoušet si mohou stolní fotbálek nebo kopy na bránu. Další zábavou je malování barvami na obličej, výzdoba smývatelným slávistickým „tetováním“, omalovánky, kreslení a malování. Připraveny jsou také zajímavé soutěže o ceny.

Občerstvení

  • Před utkáním se můžete od 18 hodin občerstvit u stánků před stadionem před vstupy č. 1 a 2, u vstupu č. 2 bude i posezení. U stánků zakoupíte klobásu, pivo a nealkoholické nápoje Uvnitř stadionu bude posílen prodej klobás a piva ve stáncích naproti vstupům č. 1 a 2, pivo se bude točit pomocí technologie beerjet a bude alkoholické.
  • U vstupu č. 1 najdete kavárnu, kde bude možné koupit kávu a sladké a slané pochoutky.

Radio Slavia

  • Výkop zápasu s Kluží je ve 21 hodin. Pokud se nedostanete do vyprodaného Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Radio Slavia si můžete nyní naladit i v mobilní aplikaci CZ Radio! Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články