Informace pro fanoušky na zápas s Maccabi | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na zápas s Maccabi

PRAHA - První zápas Slavie v základní skupině Evropské ligy je tady! Přečtěte si podrobné informace pro fanoušky k zápasu, ať si ho můžete naplno užít a nic vás nepřekvapí.

Prodej vstupenek na pokladnách

Na utkání jsou stále k dispozici vstupenky do všech sektorů, ceny jsou od 390 do 790 korun, permanentkáři mají zvýhodněnou cenu při nákupu na pokladnách až do začátku utkání. Pokladny u vstupu č. 4 otevírají ve čtvrtek v 10 hodin, pokladny u vstupu č. 2 v 17 hodin.

Prodej výhodných balíčků na všechna tři utkání Slavie v Evropské lize končí o středeční půlnoci, poté už nebude možné koupit balíčky ani na pokladnách, ani online.

Vstup na stadion

Prosíme fanoušky, aby ve vlastním zájmu využili pro dopravu do Edenu městskou hromadnou dopravu. Po konci zápasu budou posíleny linky 136 směr Čakovice a linka 22 směr Bílá Hora.

Pokud vypravujete na utkání autobus, nebude možné parkovat na parkovišti za jižní tribunou. Pro odstavení autobusu využijte parkovací plochy v ulici U Seřadiště, která je z Edenu zhruba 3 minuty jízdy - viz plánek. Parkoviště za jižní tribunou bude uzavřeno i pro parkování aut.
 

Stadion se otevírá dvě hodiny před utkáním v 17:00, žádáme všechny fanoušky, aby přišli včas, vyhnuli se frontám a užili si předzápasovou atmosféru v Edenu vyzdobeného do designu Evropské ligy. Pro fanoušky domácích má stadion tři vstupy, vstup č. 1, 2 a 4. Před stadionem se budou pohybovat koordinátoři v červených vestách s nápisem Steward, kteří budou mít přehled o délce front u jednotlivých vstupů a budou směrovat fanoušky ke vstupům, kde je nejvolněji. 

U každého vstupu jsou turnikety označené jako Dětská vstupenka, pouze přes tyto turnikety mohou vstupovat na stadion děti do 15 let nebo 150 cm, které mají dětskou vstupenku. Pokud dítě měří více než 150 cm, žádáme fanoušky o přípravu průkazu prokazujícího věk dítěte do 15 let. Přes turnikety označené Dětská vstupenka mohou s dítětem projít i rodiče, ale s dětskou vstupenkou není možné projít přes ostatní turnikety. U každého vstupu byl z důvodu rychlejšího průchodu přidán jeden turniket.

Vstup na utkání je buď se vstupenkou zakoupenou na pokladnách v Edenu, anebo s hometicketem vytištěným z online prodeje. Pokud jste majitelem permanentky, stačí vám ke vstupu zakoupený lístek a není potřeba mít permanentní vstupenku.


Přečtěte si prosím Návštěvní řád stadionu. Upozorňujeme, že je zakázáno vnášet objemnější zavazadla, velké batohy, deštníky, nebezpečné předměty jako je sklo, tyče, apod. Dále není možný vstup s dětskými kočárky a motocyklovými helmami. Na stadionu není úschovna. 

Během zápasu platí zákaz používání pyrotechniky, za jeho porušení hrozí klubu velké pokuty. Zejména kuřákům připomínáme, že v areálu celého stadionu platí v souladu s novým protikuřáckým zákonem a návštěvním řádem stadionu zákaz kouření. Jménem klubu vás prosíme o respektování tohoto pravidla.

V sektorech prosím dbejte instrukcí pořadatelské služby, která vám pomůže s nalezením místa dle vaší vstupenky. Upozorňujeme fanoušky na nutnost dodržet sektor vyznačený na vstupence nebo permanentce. Zároveň upozorňujeme na okolnost dodržet volné únikové východy a schody. 

Doprovodný program na stadionu

Před zápasem až do konce poločasové přestávky se můžete zúčastnit SMS soutěže o vstupenky na nedělní derby, které je vyprodáno.

V sektoru Rodiče a děti si mohou nejen malí slávisté a slávistky nechat udělat slávistické tetování a nechat namalovat obličej do slávistických motivů. 

Ve fanshopu si můžete pořídit hráčskou kolekci anebo trička, mikiny a šály z podzimní kolekce suvenýrů. Fanshop má otevřeno od 10 hodin do 19:00, během poločasové přestávky si v něm můžete nakoupit skrz prodejní okénko v koridoru a fanouškům se otevře opět po utkání. Před kamennou prodejnou vám bude k dispozici stánek fanshopu pro rychlý nákup šál, dresů a drobností, abyste nemuseli stát frontu uvnitř obchodu.

V zápasovém magazínu Poločas najdete velký rozhovor s čerstvým reprezentantem Honzou Bořilem. Povídali jsme si hlavně o posledním roce jeho kariéry, kdy ztratil své místo v základní sestavě Slavie a díky vlastní píli se vrátil nejen do sestavy, ale skvělé výkony mu vynesly i nominaci do reprezentace. Vrátíme se k cestě Slavie letošním ročníkem předkol Ligy mistrů a zápasům s Bate Borisov a Apoelem Nikosie. Utkání si připomeneme ve statistikách a fotografiích. 

Nechybí ani představení našeho soupeře a tři nejvýraznějších osobností týmu a miniplakát Slavie. Poločas je zdarma, můžete si ho vzít ve fanshopu, u vstupů na stadion a na pokladnách.

Na utkání se bude čepovat nealkoholické pivo.

Zápas přímým přenosem vysílá Nova Sport 1.

Poslouchejte Radio Slavia

Pokud nebudete přímo v Edenu anebo zápas nebudete moct sledovat v televizi, pusťte si ho v přímém přenosu na našem Radiu Slavia s živým rozhlasovým komentářem. Na přenos se dostanete buď z hlavní stránky webu anebo kliknutím na přehrávač v textovém online přenosu.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články