Informace pro fanoušky na zápas s Pardubicemi | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na zápas s Pardubicemi

V článku si přečtěte informace o vstupenkách a vstupu na druhý venkovní zápas sezony s Pardubicemi na stadionu v Ďolíčku.

Zápas se hraje v sobotu 12. září od 19:30 v Ďolíčku.

Informace o vstupenkách

Vstupenky do sektoru D, tedy do sektoru hostí jsme poskytli Tribuně Sever, která je prodávala po vlastní ose.

Prodej vstupenek do sektoru A1 byl spuštěn ve středu 9. září v 11:00 a aktuálně jsou vstupenky už vyprodané. Cena vstupenky byla 250 Kč.

Před zápasem

Sraz před pochodem začíná u slávistického stadionu v 17:30, samotný pochod vyrazí od stadionu v 18:30 a povede po Vršovické ulici až ke stadionu v Ďolíčku.

Sektor pro vlajkonoše hostů je umístěn na východní tribuně v sektoru D, přístup je z rohu ulic Sportovní a Vršovická přes vchod č. 2.

Vstup na stadion je možný 60 minut před zápasem, tedy od 18:30. Kontrola vstupenek a návštěvníků stadionu bude prováděna pořadatelskou službou a budou prováděny důsledné bezpečnostní prohlídky v souladu s Návštěvním řádem. Návštěvníci, kteří jakýmkoliv způsobem poruší některé z ustanovení Návštěvního řádu, nebudou vpuštěni na stadion, případně budou ze stadionu vyvedeni bez nároku na vrácení vstupného. 

U vstupu se budou provádět i namátkové dechové zkoušky na alkohol. Doporučujeme proto všem fanouškům, aby přišli na stadion s dostatečnou časovou rezervou. 

Pokud máte vstupenky na jiná místa než do sektoru hostů nebo do sektoru A1, upozorňujeme, že pardubický klub si vyhrazuje právo na nevpuštění fanoušků na stadion. Doporučujeme proto přijít na ostatní tribuny bez slávistických věcí. Pokud máte vstupenky do sektoru B, kontaktujte nás prosím na slo@slavia.cz.

Prosíme fanoušky, aby k věšení velkých vlajek používali zejména horní plot sektoru, kde se dají vlajky věšet. V případě plotu přímo u hřiště je možné překrytí pevných reklamních bannerů v levé části sektoru, avšak není možné vlajkami překrývat reklamní LED panely u hřiště. 

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články