AKTUALIZOVÁNO: Informace na zápas s Pardubicemi | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace na zápas s Pardubicemi

V článku si přečtěte informace o vstupenkách a vstupu na venkovní zápas s Pardubicemi na stadionu v Ďolíčku.

Zápas se hraje v neděli 7. listopadu od 15:00 v Ďolíčku.

Informace o vstupenkách

K dispozici máme sektory D, A1 a A2. Hlavní část fanoušků se tentokrát soustředí do sektoru A1 kde bude umístěn kotel pokud chcete jít mimo sektor pro aktivní fanoušky, doporučujeme sektor A2. Sektor D tentokrát bude primárně určený pro slávistické rodiny s dětmi a děti obecně a bude jim přizpůsobeno i občerstvení.

Prodej vstupenek do sektoru A1 a A2 bude spuštěn v následujících dnech. Cena vstupenky do sektorů A1 a A2 je 250 Kč a do sektoru D za 180 Kč. Vstupenky jsou v prodeji zde!

Před zápasem

Organizovaný pochod tentokrát nebude, fanoušci se na stadion přesunou po vlastní ose.

Vstup na stadion je možný 60 minut před zápasem, tedy od 14:00. Kontrola vstupenek a návštěvníků stadionu bude prováděna pořadatelskou službou a budou prováděny důsledné bezpečnostní prohlídky v souladu s Návštěvním řádem. Návštěvníci, kteří jakýmkoliv způsobem poruší některé z ustanovení Návštěvního řádu, nebudou vpuštěni na stadion, případně budou ze stadionu vyvedeni bez nároku na vrácení vstupného. 

U vstupu se budou provádět i namátkové dechové zkoušky na alkohol. Doporučujeme proto všem fanouškům, aby přišli na stadion s dostatečnou časovou rezervou. 

Pokud máte vstupenky na jiná místa než do sektoru hostů nebo do sektoru D, A1 nebo A2, upozorňujeme, že pardubický klub si vyhrazuje právo na nevpuštění fanoušků na stadion. Doporučujeme proto přijít na ostatní tribuny bez slávistických věcí. Pokud máte vstupenky do sektoru B, kontaktujte nás prosím na slo@slavia.cz.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články