Informace pro fanoušky na zápas se Slováckem | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na zápas se Slováckem

PRAHA – Jedete podpořit Slavii na venkovní zápas 25. kola epojisteni.cz ligy na Slovácko, které odehrajeme v pátek 21. dubna od 20:15? Vstupenky na utkání budou v prodeji pouze na pokladnách stadionu v den utkání a jejich cena je 250 korun.
Pokud míříte na zápas autem, adresa stadionu je Stonky 566, Uherské Hradiště, a doporučujeme parkování u obchodního domu Tesco, který je vzdálen 400 metrů od stadionu. Pokud jedete vlakem, vlaková zastávka je zhruba 1 kilometr od stadionu. 


Vstup do sektoru hostů D1 je z ulice Stonky. Vstupenky do slávistického kotle stojí 250 korun a budou v prodeji pouze v den utkání hodinu a půl před zápasem, tedy od 18:45, na pokladně u sektoru hostů. Kapacita sektoru hostů je 400 míst. 

Po zakoupení lístku na pokladně se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole se zvýšeným důrazem na kontrolu pyrotechniky. Do sektoru není možné vnášet vlajky na tyčích.

Vzhledem k termínu výkopu prosíme fanoušky z Moravy, aby přišli na stadion včas, tedy hned po jeho otevření v 18:45, aby uvolnili kapacitu na pokladnách a u bezpečnostní kontroly pro fanoušky z Čech, jejichž příjezd očekáváme cca 30 minut před výkopem.  

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články