Jak si užít zápas s Plzní? Vstupenky, HALFTIME i teplé nápoje | SK Slavia Praha
Více

Jak si užít zápas s Plzní? Vstupenky, HALFTIME i teplé nápoje

Pro fanoušky, kteří se v neděli chystají do Edenu na bitvu s lídrem tabulky z Plzně, jsme připravili sumář důležitých informací.

VSTUPENKY

Vstupenky bude možné zakoupit den před utkáním od 10:00 do 18:00 hodin na pokladnách u vstupu číslo 4 a v den utkání od 10:00 do 19:00 hodin a to pouze na pokladnách u vstupu číslo 2. Vzhledem k atraktivitě utkání doporučujeme zakoupení vstupenek online, stejně jako online provést ověření a vyhnout se tak frontám na stadionu.

Vstupenky bude možné na místě zakoupit na základě předložení certifikátu dokazujícího bezinfekčnost. Takto zakoupené vstupenky budou automaticky platné pro vstup na stadion.

Pokladny u vstupu 4 slouží v den utkání stále pouze k ověřování vstupenek.

BEZINFEKČNOST

Každý návštěvník domácího utkání SK Slavia Praha má nyní možnost ověřit si svou vstupenku či permanentku pohodlně pomocí svého telefonu či počítače. Zároveň má každý fanoušek možnost kontroly stavu ověření jeho vstupenky či permanentky v systému TicketPortal.

Návody na samoověření:

Vlastníci EDENky bezinfekčnost ověřovat nemusí, neboť ověření bylo podmínkou pořízení karty. Stejně tak mají vystaráno permanentkáři, kteří si svou permanentní vstupenku ověřili na základě předložení potvrzení o ukončeném očkování.

HALFTIME

Nemáte ještě nové číslo slávistického magazínu HALFTIME? Nebo vám chybí některé z předchozích vydání? Možnost zakoupit je budete mít i v rámci nedělního ligového utkání proti Plzni.

Utkání 13. kola FORTUNA:LIGY proti Plzni začíná v Edenu v 18:00. Před zápasem a během poločasové přestávky si můžete za speciální cenu 80 korun zakoupit slávistický magazín HALFTIME, prodejní stánky budou umístěny v koridorech u vstupů 2 a 4.

Kromě posledního čísla, na titulní stránce s hvězdou sešívaných Nicolaem Stanciem, si budou fanoušci moci zakoupit i všechna tři předchozí čísla.

SOUTĚŽE

V rámci předzápasového studia můžete vyhrát slávistické suvenýry nebo magazín Halftime podepsaným Nicem Stanciem. V koridoru pak u hostesek společnosti Autosphere soutěžit o Peugeot 2008 na měsíc, skrz SMS soutěž na velkoplošných obrazovkách pak o auto na dva týdny.

TEPLÉ NÁPOJE

Na nedělním zápase s Plzní budou mít fanoušci možnost zakoupení teplých nápojů (čaj, svařák) na všech prodejních místech a kávy, rozlévaného vína i sladkého pečiva v kavárně u vstupu číslo 1.

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Další články