Jan Kuchta míří na hostování do Teplic | SK Slavia Praha
Více

Jan Kuchta míří na hostování do Teplic

Součástí příchodu Alexe Krále do Slavie je také hostování dalšího slávistického odchovance Jana Kuchty v Teplicích. Na severu Čech by měl působit rok a půl.

Na podzim hostoval Jan Kuchta ve Slovácku, od jara bude oblékat dres Teplic. „Jsem moc rád, že se povedlo na mou žádost ukončit hostování na Slovácku. Těším se do Teplic a věřím, že budu pravidelně nastupovat,“ uvedl k hostování slávistický útočník. „Honza bude v Teplicích hostovat rok a půl bez opce na přestup,“ dodal sportovní ředitel Slavie Jan Nezmar.

Jan Kuchta poprvé zamířil na hostování v létě 2016, tehdy jeho kroky směřovaly do Bohemians 1905, kde hostoval rok a půl. Na jaře roku 2018 pak působil ve druholigové Viktorii Žižkov, kde se trefil čtyřikrát. Uplynulou podzimní část pak odehrál na Slovácku, v jehož dresu zaznamenal čtyři ligové zásahy.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články