Jaro je tady! Společně na první zápas | SK Slavia Praha
Více

Jaro je tady! Společně na první zápas

PRAHA – Přijďte v sobotu povzbudit hráče na první jarní zápas do Edenu a pomozte jim svým fanděním k zisku prvních tří jarních bodů. V prodeji stále jsou výhodné balíčky lístků a permanentní vstupenky, se kterými nebudete v Edenu na jaře ani jednou chybět. Ve fanzóně se na fanoušky těší Michael Ngadeu Ngadjui, který se bude slávistům podepisovat. Hraje se v ideální čas od 16:30, nezůstávejte doma a přijďte do Edenu úspěšně zahájit jarní část sezony.

Autogramiáda ve fanzóně

Od 15 hodin bude v provozu AAA Auto fanzóna před severní tribunou, kde se od 15:30 do 16:10 bude fanouškům podepisovat Michael Ngadeu Ngadjui na speciální plakát a svou hráčskou kartičku. Budete si moci prohlédnout i Mercedes-Benz GLA, který dostal Michael jako dárek od partnera Slavie AAA Auto za skvělou reprezentaci na Poháru afrických národů. 

Dále ve fanzóně najdete stánek fanshopu s Poločasy, dresy, novými tričky a dalšími suvenýry. Těšit se na fanoušky bude i herec Michal Dudek alias Ivo Knoflíček, přijďte se sami podívat na originální prezentaci divadelní hry Knoflíček, kterou uvádí Divadlo D21.

Společná oslava triumfu kamerunského lva

Těsně před začátkem zápasu proběhne přímo u plochy hřiště společná oslava Michaelova úspěchu, Ngadeu od vedení Slavia dostane další dárek jako překvapení. Fanoušci se do konce poločasové přestávky budou moci zúčastnit SMS soutěže, ve které se tentokrát bude hrát o kamerunský dres Michaela i s jeho podpisem.

Před utkáním fanoušci uvidí u hřiště i Ivo Knoflíčka, tentokrát skutečného, bývalý kanonýr Slavie a asistent trenéra slávistické juniorky převezme dres ke svým nadcházejícím 55. narozeninám. 

Prodej vstupenek a permanentek

Vstupenky na Jihlavu jsou v cenové kategorii Z1. Vstupenky si stále můžete zakoupit online, a vytisknout si je buď doma anebo si je vyzvednout na prodejních místech Ticketportalu

Pouze na pokladnách u vstupu č. 4 u trati bude možné od 12 hodin kupovat balíčky na první dva, respektive tři jarní domácí zápasy, permanentky na jaro a vyzvedávat si vstupenky zdarma k permanentním vstupenkám. Balíčky a vstupenky zdarma lze vyzvednout pouze do 15:00. Prodej permanentek bude probíhat až do začátku zápasu (tedy do 16:30) pouze na pokladnách u vstupu č. 4.

Pokladny u vstupu č. 2 budou otevřeny od 14:30 a budou sloužit pouze k prodeji jednotlivých vstupenek na Jihlavu. Prosíme fanoušky, aby ve vlastním zájmu vstupenky na Jihlavu kupovali pouze na pokladně č. 2 a zamezili tak zbytečným frontám u pokladen u vstupu č. 4.

Stadion se otevírá v 15:00 a prosíme fanoušky, aby využívali pro vstup všechny vchody, zejména vchod č. 4, který bývá volnější.

Na vstupenky na Jihlavu je možné uplatnit 10% slevu pro členy Odboru přátel a Fanklubu a 20% slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/|TP. Připomínáme, že v den zápasu je možné uplatňovat slevy na vstupném pro studenty, seniory, členy Odboru přátel a Fanklubu a držitele průkazu ZTP/TP nejpozději 90 minut před začátkem utkání, tedy do 15:00. Omezení prodeje cenově výhodných vstupenek před zápasem se netýká vstupenek do sektoru pro rodiče a děti, dětských vstupenek ani vstupenek pro vozíčkáře.

Otevírací doba pokladen v Edenu u vstupu č. 4
sobota 18. 2. 12:00 – 17:15 18:15 - 18:45

Otevírací doba pokladen v Edenu u vstupu č. 2
sobota 18. 2. 14:30 – 16:30

Vstupenky na utkání proti Plzni

Po skončení zápasu s Jihlavou si mohou majitelé permanentek, členové Fanklubu a Odboru přátel po předložení kartičky zakoupit lístky na šlágr proti Plzni. Prodej bude probíhat pouze na pokladnách u vstupu číslo 4. Počet vstupenek na osobu není nijak omezen. Neváhejte a využijte do středy své předkupní právo. Přednostní online prodej pouze pro majitele permanentních vstupenek bude spuštěn v neděli 19. února a bude probíhat až do středy 22. února. Pokud chcete využít přednostního práva nákupu pro členy Fanklubu a Odboru přátel a nebudete v sobotu na utkání s Jihlavou, kontaktujte sekretariát vaší fanouškovské organizace.

Od čtvrtka 23. února bude spuštěn volný online prodej pro všechny fanoušky, a to pouze v případě, pokud zbudou vstupenky.

Zápasový magazín Poločas

Hlavním tématem našeho zápasového magazínu je Michael Ngadeu Ngadjui a obsáhlý rozhovor o cestě Kamerunu turnajem a následných velkolepých oslavách. V dalším článku připomeneme našeho druhého afrického hráče, Simona Deliho, který se propracoval z lavičky až do základní sestavy reprezentace Pobřeží slonoviny.

V prvním letošním Poločase najdete i ohlédnutí za zimní přípravou v exotickém prostředí. Odbor přátel připomíná úspěch odbočky strakonických slávistů v rámci ankety Sportovec Strakonicka 2016. V historickém okénku přiblížíme legendu Iva Knoflíčka a další sešívané narozeniny. V Poločase najdete i tradiční představení našeho sobotního soupeře z Vysočiny, a to i s hráči, na které bychom si v zápase měli dát určitě velký pozor.

Dorazte v sobotu do Edenu a pomozte hráčům s úspěšným vykročením za vytouženým titulem. Spolu jsme silnější!


Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články