Jaromír Šeterle končí ve funkci generálního ředitele | SK Slavia Praha
Více

Jaromír Šeterle končí ve funkci generálního ředitele

EDEN - Jaromír Šeterle skončí ke dni 14. března 2014 ve funkci generálního ředitele společnosti SK Slavia Praha – fotbal a.s. Stane se tak po vzájemné dohodě obou stran.
„Ve vedení společnosti jsme se v poslední době názorově rozcházeli při způsobu řešení některých procesů a situací. To se někdy stává v životě i v byznyse. Slavii přeji klidné dokončení letošní ligové sezony a úspěch v závěrečných kolech Poháru České pošty,“ uvedl Jaromír Šeterle.

„I když jsme se dohodli, že ve spolupráci nebudeme pokračovat, rozcházíme se v dobrém. Rád bych mu za jeho profesionální práci pro Slavii poděkoval a do další životní etapy popřál všechno nejlepší,“ doplnil předseda představenstva Adam Řebíček.

Jaromír Šeterle přišel do Slavie v červnu 2013, kdy ve funkci nahradil Zbyňka Kusého. 

Aktuálně

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

O prvním startu po roční pauze, dojetí i plánech

18. 4. 2024
Lukáš Vorlický se po téměř roce vrátil na hřiště, v neděli zapsal první minuty v sešívaném dresu. Po remíze B-týmu s Karlovými Vary (1:1) se rozpovídal o své cestě zpátky, pocitu ze hry i svých plánech do budoucna.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

Další články