Je na mně, abych Slavii pomohl, říká pro Poločas trenér Beránek | SK Slavia Praha
Více

Je na mně, abych Slavii pomohl, říká pro Poločas trenér Beránek

PRAHA/EDEN - S novou sezonou pokračuje i zápasový magazín Poločas. V prvním vydání pro zápas Slavie s Baníkem najdete mimo jiné i velký rozhovor s trenérem Miroslavem Beránkem.
Trenér Miroslav Beránek popisuje ve velkém rozhovoru pro magazín Poločas své představy o kádru Slavie nebo fanouškům detailně představuje svůj realizační tým. "Každý z kluků je odborník na něco jiného. Jak ukazuje měsíc a půl, co tu jsme, všichni máme dost prostoru pro práci. Chceme hodně využívat individuálních tréninků, ať už ve fitness, nebo na hřišti, chceme propojit áčko a juniorku. To už se nám daří," říká Miroslav Beránek. Celý rozhovor, ve kterém se dostane i na specifika působení v tak vzdálené zemi, jakou je Kazachstán, nebo na vzpomínky na maďarský titul, najdete v pátečním magazínu Poločas.

V prvním čísle najdete také obsáhlý medailonek střelce Jana Koška pod názvem "Ten, který předčil i Bicana". Od narození famózního kanonýra, který v červenobílém dresu nasázel přesně 666 branek, uběhlo právě v těchto dnech 130 let.

Těšit se můžete i na nové ohlédnutí za posledním zápasem, ze kterého vybíráme tři rozhodující aspekty, a také pozměněné představení soupeře. Redakce se zaměřila na tři největší hvězdy Baníku a také připomene jeden z památných zápasů obou soupeřů - vítězství Slavie 7:0 z roku 2003. Samozřejmě nebude chybět detailní představení nových posil Slavie nebo rozhovory. K titulům hned tří mládežnických kategorií se vrátí útočník Tomáš Valenta a plány juniorky na sezonu představí obránce Martin Kadavý.

Magazín Poločas koupíte v den zápasu ve fanshopu v Edenu. Pozor změna, Poločas nebude k dispozici u stánků s občerstvením, ale pouze o kolportérů a ve fanshopu. Cena je 20 Kč.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články