Jsem připravený tvrdě pracovat a bojovat o pozici | SK Slavia Praha
Více

Jsem připravený tvrdě pracovat a bojovat o pozici

K týmu Slavie se připojil i bahrajnský útočník Júsuf Hilál, který jarní část sezony strávil na hostování. „Těším se na práci v tak velkém klubu, jako je Slavia," hlásí urostlý střelec.

Se Slavií jste podepsal smlouvu už před půl rokem, k týmu se ale připojujete až nyní. Jak se vám líbí v novém působišti?
„Je mi ctí tu být a jsem za to rád. Děkuji za důvěru, kterou do mě klub vložil. Chtěl bych poděkovat každému, kdo mi pomohl k tomu, abych zde byl. Jedná to skvělý pocit a další krok v mé kariéře. Těším se na práci v tak velkém klubu, jako je Slavia.“

S čím do Slavie přicházíte?
„Doufám, že pomohu týmu ve splnění jeho cílů, z nichž hlavním je postup do Ligy mistrů.“

Konkurence na vašem postu je zde ale mnohem větší, než v Bohemians…
„To samozřejmě vím. Bude to jiné, jsem si toho vědom. Ať jde o Ligu mistrů nebo Evropskou ligu, bude to na sto procent těžší a budu tvrdě pracovat a bojovat o svoji pozici.“

Minulou sezonu jste se potýkal se zdravotními problémy, nyní už jste v pořádku?
„Ano, před Asijským pohárem jsem si poranil kotník v přátelském zápase a na samotném turnaji jsem kvůli tomu odehrál jen dvacet minut. Když jsem se vrátil do Česka, dva nebo tři měsíce jsem nehrál a léčil jsem se. Poté se mi ale začalo dařit a nyní jsem na sto procent připravený, cítím se dobře.“

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články