Kádr pro utkání v Dortmundu | SK Slavia Praha
Více

Kádr pro utkání v Dortmundu

Sešívané čeká v úterý od 21:00 poslední skupinový zápas Ligy mistrů, ve kterém se v Dortmundu utkají s domácí Borussií. Jindřich Trpišovský bude mít k dispozici 22 hráčů.

V úterý od 21:00 vyběhnou sešívaní k poslednímu, šestému utkání skupiny F proti domácí Borussii Dortmund. Do soupisky pro utkání se vměstnalo 22 hráčů, kteří tak budou trenéru Jindřichu Trpišovskému k dispozici pro utkání, které bude hostit proslulý Westfalenstadion. Do Dortmundu kromě dlouhodobě zraněného Davida Hovorky neodcestuje Jakub Hromada, kterého rovněž sužují zdravotní problémy. Na palubě se zbytkem týmu pak nechybí Jakub Hora.

Kromě hráčů A-týmu odletí do Dortmundu k poslednímu zápasu skvěle rozehrané skupiny UEFA Youth League i sešívaný výběr U19. Svěřenci Martina Hyského se pokusí zopakovat výkon z druhého skupinového zápasu, ve kterém dokázali v Praze porazit Dortmund poměrem 1:0. 

 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články